Geneza din Biblie a fost probabil scrisa de Moise. Cert este ca lumea a fost creata de Dumnezeu si a existat un Eden. Deseori in carti se vorbeste la figurat. Despre Biblie, aceasta a fost scrisa de mana omului, alterata sau nu. Moise a primit Cele Zeci Porunci de la Dumnezeu pe Muntele Sinai, se vorbeste despre Iisus Hristos in Noul Testament, samd, acestea fiind relatari. Deci corect ar fi sa spunem ca suntem creatia Lui Dumnezeu. Daca atat de stie, inseamna ca Dumnezeu a considerat ca este mai mult decat suficient pentru viata pamanteasca.
Da tu la ora de biologie unde ai fost? omul este un mamifer, nu provenim din maimute, gorile, asa cum pisicile nu provin din caini, suntem o specie homos sapenis, acuma multe milioane de ani erau mai multe specii, cu timpul am ramas noi, gandeste-te la rase cum puteau aparea daca nu din evolutie? plus ca daca adam si eva aveau acelasi adn nasteau copii cu malformati in fine, http://istoria-lumii.ucoz.com/
daca adam si eva aveau acelasi adn de ce avem atatea grupe de sange? puneti mintea la treaba, biblia =basme citeste vt https://sites.google.com/......-in-biblie
Ai acordat fundita unui raspuns in care nu mai cred decat ignorantii care se conduc dupa "" crede si nu cerceta"" fiindca asa zice biblia.Concluzia finala ma consterneaza :""Daca atat de stie, inseamna ca Dumnezeu a considerat ca este mai mult decat suficient pentru viata pamanteasca."" Ai ignorat din nestiinta sau din prostie raspunsurile excelente date de RAY23TM? Eu ii acord lui fundita si un sincer BRAVO
In vederea imbogatirii vastei tale culturi generale iti aduc la cunostinta ca cele mai evoluate si inteligente maimute sunt cimpanzeii care sunt pe treapta superioara a speciei lor
Un singur lucru nu m-a convins la teoria lui Darwin: el spune ca omul se trage din maimulta. Ok. Dar celelalte vietuitoare cum au aparut? S-au ivit asa de nicaieri? Parerea mea e ca trebuie sa fi fost cineva care sa le fi dat si lor viata. Asta-i parerea mea, deci ma indoiesc ca ne tragem din maimute. )
Pai am o ipoteza(o idee care se poate verifica)...
adam si eva au fost gorile de fapt si pe parcurs s-au transformat in oameni!
ci si eu...
Buna Pai sunt 2 ipoteze si nimeni nu stie sigur care este cea corecta si pe care ar trebui sa o credem. In fine, cum spuneam. Exista ipoteza stiintifica ca printr-o explozie s-a format aceasta lume si se spune ca Dumnezeu a creat tot, tot ce vedem in jur. Animalele, plantele, natura, absolut tot. Si ipoteza religioasa ca suntem facuti din Adam si Eva. Acum este alegerea ta! Crezi ce vrei Pentru ca fiecare dintre noi, percepem alfel. Atat am avut de zis referitor la intrebarea ta. Pentru a afla mai multe detalii poti cauta pe net si LA MULTI ANI!
Eu nu-s ateu, doar m-am intrebat!
Draguto, de Ray ziceam!
Scuze...
DeProfundis99 întreabă: