Bună!
Dumnezeu e iubitor, uite-te în jur și vezi toate lucrurile minunate din natură. Orice animal este hrănit, orice plantă are apă, soare. Apoi uite-te la tine, în tine Dumnezeu și-a pus toată iubirea. De paște, spunem Hristos a înviat! spunem aceste vorbe și ne continuăm drumul. Vorbim despre răstignirea lui Isus ca și cum ar fi ceva normal, doar un eveniment trist din istorie. Nicidecum, Dumnezeu a creat omul sfânt, perfect, atât de perfect încât putea să-L cheme pe Domnul oricând. Gândește-te la iubirea din mâinile lui Dumnezeu când a creat omul. Omul a păcătuit, și-a întors spatele iubirii necondiționate a lui Dumnezeu. Când ei au fost alungați din Eden, Domnul cu o iubire nebună, le-a promis că le va trimite un Mântuitor. Mă dau exemplu pe mine, eram o persoană rea, batjocoritoare, fără iubire, neiertătoare, dar El a venit și m-a schimbat, acum simt iubirea Sa. M-am născut și am făcut doar rele, dar pe când eram eu păcătoasă, Iisus a murit pe cruce pentru mine, mă gândesc că atunci când era pe lemn și suferea se gândea cu bucurie la fiecare om, oricât de păcătos ar fi fost el, inclusiv și la tine. A doua șansă ne-a fost dată când El a murit, acum putem fi mântuiți într-o secundă, atunci când Îl acceptăm pe El în viața noastră. Putem fi sfinți doar prin credință. Ce altă dovadă mai trebuie să fie ca să putem vedea iubirea infinită a lui Dumnezeu.
La noi este hotărârea, alegem să ajungem în cer sau în iad. Iadul a fost creat pentru satan și îngerii lui, nicidecum pentru oameni. În iad mergi singur, în rai mergi de mână cu Dumnezeu.
Dumnezeu te iubește și pe tine, mai mult decât orice, de asta poți fi sigur! : )
Sper că acest mesaj a fost bun, în iad vei merge doar dacă refuzi iubirea mare care ți-a fost dată.
Link-uri foarte bune : Există Dumnezeu?
https://www.gotquestions.org/Romana/Exista-Dumnezeu.html
Natura Lui :
https://www.gotquestions.org/Romana/insusirile-lui-Dumnezeu.html
Vestea bună :
https://www.gotquestions.org/Romana/iertarea-Dumnezeu.html
Sper că ți-am fost de ajutor!
Corect si intelept este tot ce-ai spus cu exceptia primei parti. Da, D-zeu a creat pe om si tot ce-l inconjoara asa de minunat dar pacatul distruge in fiecare zi frumusetea creatiei Lui-D-zeu
Documentare
Exista Dumnezeu?
https://openload.co/f/byKchUFepno
Noi l am inventat pe Dumnezeu?
https://openload.co/f/7_E18AKYhDc
ai dreptate man
In viata aceasta Dumnezeu ne ofera din belsug ocazii de mantuire; avem belsug de har. Numai ca noi ne risipim zilele pe lucruri de nimic sau de mai putina importanta, si nu luam in considerare ca sa traim pentru viata vesnica. Si fiecare zi care trece si o traim nepasatori fata de mantuirea asa de mare, este pierduta. Fiecare zi este un har, este un dar de la Dumnezeu. Ce ar putea sa ne dea mai mult?
O alta viata daca ne-ar fi fost data, am fi trait-o la fel.
"I-am tras cu legaturi omenesti, cu funii de dragoste, am fost pentru ei ca cel ce le ridica jugul de langa gura. M-am aplecat spre ei si le-am dat de mancare." (Osea.11:4)
"Mi se zbate inima in Mine si tot launtrul Mi se misca de mila!" (versetul8)
Fals. Ai toate sansele din lume pana la venirea Sa. Sansa la ce? La ce sansa te referi? Pai Hristos a murit pe cruce tocmai ca sa-ti poata fi acordata o a doua sansa iar tu o ignori? De unde si pana unde nu ti-a dat a doua sansa?
Doar cei slabi cu duhul pot crede in asa ceva. Deci cei mai puternici nu au sansa asta pentru ca nu pot sa creada asemenea povesti.
Tu te numesti puternic?! Adevarate sunt cuvintele Domnului cand spune: Cei dintai vor fi cei de pe urma iar cei de pe urma vor fi cei dintai. Tu care te numesti tare in duh esti slab fiindca noi nu credem ci stim ca exista a doua sansa care am capatat-o la Golgota prin moartea Domnului Isus Hristos care a murit pentru pacatele noastre. A murit pentru pacatele noastre - deci avem a doua sansa.
Cum am zis doar cei saraci cu duhul adica pe care nu prea ii duce mintea pot crede asa ceva.
Cei care au inventat creștinismul aveau o gândire binara.
Alb sau negru, Rai sau Iad.
Niste creștini mai avansați(catolicii)au inventat Purgatoriul calea de mijloc.
Omenirea dupa ce s-a razvratit impotriva lui Dumnezeu prin pacat, era data mortii. Dumnezeu ne-a dat deja o "a doua sansa", prin faptul ca S-a jertfit pentru noi. Fiecare om care crede in Isus Hristos primeste viata vesnica. Daca nu era El, puteai sa faci oricate fapte bune, tot erai dat mortii.
Avem nenumarate sanse de a ne intoarce la Dumnezeu in viata aceasta, nu doar una sau doua.
Cine a zis ca Yehova ne iubeste? Nimeni nu i-a dovedit nici macar existenta. Biblia este expirata de mult, doar astia indoctrinati si cu frica de stafii evreiesti mai cred in ea.
Conform religiei omul a primit deja a doua sansa cand s-a sfarsit vechiul testament cam pe la anul 0.Gandestete ca pana atunci toti oamenii ajungeau in iad indiferent daca erau buni sau rai.
Oare nu ti-a dat a doua sansa? Oare ce a facut El cand a murit la Golgota? Vegheaza! iti spune Hristos. Oare nu ai a doua sansa? Dumnezeu stie sa ierte dar si sa mustre, e la fel ca un parinte, si sigur iti poate oferi a doua sansa. Tu nu prea mai crezi in D-zeu dintr-atata? Iti propun sa citesti biblia fiindca mi-e clar ca n-ai citit-o si sa ai grija cand faci astfel de acuzatii fara sa cercetezi nimic.
Vezi tu, (pare ca) D-zeu iubesti pe oameni diferit.
Pe cei homosexuali mai putin, pe crestini mai mult, pe cei necredinciosi mai putin, dar nu mai putin ca la cei homosexual... tipu' pare ca alege cat iubeste pe cine.
Ai dreptate, fiecare om merita o a doua sansa, dar din cate am inteles, a doua sansa este asta de acum, pentru ca primul pacat de la Adam si Eva cica, ala, a fost primul pacat, deci prima sansa a fost "folosita"(?) de Adam si Eva.
Dar vreau sa te intreb eu ceva pe tine, nu crezi ca un om merita mai multe sanse decat 2?
Ce sunt 2 sanse cat sa te ridici la standardele de acceptare a unei divinitati? Am doar o sansa si numai una ca sa ma dovandesc unei fiinte care poate face orice, cand eu nici nu stiu cum sa aprind un foc fara o bricheta.
Man, eu nu cred in D-zeu deloc, si viata nu mi-a fost afectata asa tare.
Ai putea sa te interesezi despre religie in general, cine stie, poate devii ateu, poate nu, dar daca te deranjeaza pana si principiul de Rai si Iad, e un lucru rau.