| ADN30 a întrebat:

Avem nevoie de Dumnezeu?

27 răspunsuri:
| Filip23 a răspuns:

Da. Si ca autoritate si ca bunatate.
Insa mai intai ca si Creator.

| Narcis2007 a răspuns:

Eu vad ca totul merge bine chiar si cand nu face nimic deci cred ca ne putem descurca si singuri

| ADN30 explică (pentru Narcis2007):

Oare chiar nu face nimic?
Aerul pe care il respiram aproape in fiecare secunda, hrana pe care o mancam de mai multe ori pe zi, apa pe care o bem, Pamantul pe care locuim... fara toate astea nu putem trai, si desi nu le-am facut noi - le folosim zilnic. Oare chiar ne descurcam singuri?

| Musique a răspuns:

Am avut.

| SamSon a răspuns:

Omul are nevoie de dumnezeu ca un peste de o bicicleta.

| mODIN a răspuns:

Nu.E inutil. Zeus da fulgere, Ra ne da Soarele, Dumnezeu ce naiba ne da?

| godge a răspuns (pentru mODIN):

Dzeu ne da razboaie, boli si saracie

| Snakebosu23 a răspuns (pentru godge):

Nu, Raul este lipsa lui Dumnezeu, Dumnezeu ne incearca in fiecare zi, si daca noi nu mai credem in el si facem fapte rele si pacate el cum sa ne mai ajute?

| zurick a răspuns:

Tu chiar crezi că avem nevoie să punem meritul nostru sau eșecul nostru pe seama lui Dumnezeu?

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Eu unul am nevoie toata viata, altii au nevoie doar sa-L injure si sa le fie sluga, adica daca nu le da ceea ce cer cand vor ei nu exista

| PedoBarbie a răspuns:

Nu am nevoie de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Facem parte din divinitate dar nu suntem constienti de acest fapt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am.tu, e treaba ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de la persona la persoana...
Insa cel mai mult depinde de experientele traite in acesta viata si oarecum de noroc vs ghinion...
Pana mai daunazi si eu credeam ca am nevoie de el acum mi-am dat seama ca fie ca crezi sau nu tot nu are sens(adica oricum nu te ajuta, nu te aude si nu te intelege)-si asta doar pentru ca NU EXISTA
Este destul sa greu si dur sa realizezi acest lucru insa este adevarat
NU avem nevoie de Dumnezeu dar CLAR avem nevoie de PRINCIPII in viata
Fara principii omenirea se va autodistruge-(nu fara Dumnezeu)

| acio a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand esti suparata cazi la Crucea Mantuitorului si descarcati sufletul apoi spune-i ca nu mai poti nu mai ai putere vorbeste cu el cum vorbea si EL cu TATAL inainte de Rasticnire te rog nu da cu piciorul in tepusa.Crede-ma cel mai intelept atunci este sa robzi cum a rabdat Dreptul IOV, Daca am fi constienti ca moartea sta langa noi am inebuni de spaima dar indiferenta este cel mai,mare dusman pacat ca,cadem in plasa lui. Cauta pacea, linistea, bucuriea de a vedea cerul, natura, fauna si mai ales bucurii mici sunt bine venite, ele pregatesc drumul pentru cele mari.VIATA MERGE INAINTE CU BUNE SI MAI PUTIN BUNE, ACCEPTA CRUCEA la un moment dat altii te vor ajuta.Te inteleg perfect si sincer, sufar pentru tine suflete drag si fara permisiunea ta fiindca te iubesc ca pe mine insumi.PACE si BUCURIE!

| anonim_4396 a răspuns (pentru acio):

Frumos spus...insa doar daca ai vedea viata mea(daca ai putea sa o traiesti macar pentru o clipa) atunci ti-ai da seama cu adevarat ca am dreptate sa nu cred in nimic
Si cel mai rau este nu faptul ca eu traiesc asa- ci faptul ca altii traiesc si mai rau...

| MiruD a răspuns:

Dumnezeu lucreaza prin noi si pentru noi, fara ca noi sa ne dam seama. De asta sunt multi care zic ca ei nu au nevoie de Dumnezeu, ca se descurca singuri, dar ei nu stiu ca sunt ajutati de El.
Si da. Avem nevoie de Dumnezeu. Fara el am fi niste oameni fara cap.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Bineinteles -.-

| MissDevilish666 a răspuns:

Eu n-am nevoie de dumnezeu.

| Snakebosu23 a răspuns (pentru MissDevilish666):

Cind tu ai spus/scris aceste cuvinte, Dumnezeu s-a suparat dar Isus Hristos si Maica Domnului i-au zis: "Iartal Doamne ca nu stie ce spune" Tu dupa ce vei muri, la judecata de apoi Dumnezeu iti va spune: "Cum tu nu ai avut nevoie de mine nici eu nu am nevoie de tine" si te vei duce in Iad nu in Imparatia Lui Dumnezeu. Daca nu ai credinta in Dumnezeu hai sa o luam logic, 1.In ce an suntem? 2014 ce inseamna asta? ca acum 2014 ani s-a nascut Isus Hristos, fiul lui Dumnezeu.2.Tu te-ai botezat? da tu stii de ce te-ai botezat? din cauza pacatului stramosesc pe care il are omul, care pacat stramosesc?! pai. Dumnezeu a creat TOTUL inclusiv pe noi, din cauza ca oameni isi pierdeau credinta in Dumnezeu, Acesta l-a trimis pe pamant pe unicul lui fiu, Isus Hristos cu rolul de a le aminti oamenilor de Dumnezeu si de a dovedi ca este real facand minuni..si noi cu ce l-am rasplatit? l-am omorat..3.Cite zile are saptamana? 7 de ce? pentru ca 7 zile i-a luat lui Dumnezeu sa creeze pamantul ..sunt zeci de motive prin care se dovedeste ca Dumnezeu exista!

| casian_6565 a răspuns:

Fara Dumnezeu nu poti face nimic unor oameni Dumnezeu le da multe pe pamant insa in lumea cealalta primesc cele rele sau invers.ar fi multe de zis caci la cate a facut Dumnezeu nu ar incapea cartile in aceasta lume big grin

Răspuns utilizator avertizat
| ριтιкaa1998 a răspuns:

Voi faceti cum vrei, dar eu am nevoie de Dumnezeu. Desi am 16 ani sunt inca o copila imatura si inocenta.
Si puteam sa patesc multe lucruri rele, puteau sa se intample multe, doar ca mereu ma rog lui Dumnezeu de pericolele astea care se afla la doi pasi.
Eu asa am invatat de la parinti, bunici...respect ateii, nu-i critic! Fiecare cu parerea lui.
O seara linistita!

| Snakebosu23 a răspuns:

Cum frigul este lipsa calduri si intunericul lipsa lumini asa si raul este lipsa lui Dumnezeu, deci DA avem nevoie de Dumnezeu

| midnite a răspuns:

Numai daca simtim nevoia, Cereti si vi se va da, Cautati si veti gasi, Bateti si vi se va deschide...

| acio a răspuns:

Doamne DUMNEZEULE Creatorul nostru Cel, Care ai suflat asupra noastra DUH DE VIATA DUMNEZEIASCA Scanteia Ta este in noi iar fara Tine Doamne ne stingem aprinde Doamne candela Iubirii noastre si tamaieaza si miruieste sufletele si trupurile noastre acum si in veci.Amin!

| Melcea_Andreea_1992 a răspuns:

Normal ca Da! El ne ajuta cand avem nevoie de El! Ne este aproape! Sa ne rugam Lui!

Întrebări similare