Am fost abordată cu multi ani in urma dar nu am mers la ei. Stiu cavei cred mai mult cartea lui Mormon, pentru ei o revelatie mai speciala. Se cred toti Fii ai lui Dumnezeu, un fel de dumnezei toti, aproba poligamia.
Cine vrea sa se conecteze cu Creatorul cred ca e mult mai bine daca citește Noul Testament, cu rugamintea catre Tatal nostru ceresc sa ii vorbeasca, sa ii lumineze prin Duhul Sfânt sa inteleaga masajul Lui, ce vrea sa ii vorbească.
In Germania. Azi ma plimbam prin oras si m-a oprit un tanar, mi-a cerut numarul de telefon si m-a invitat duminica la biserica.
Asta e explicabil. Dar ai grija, vor incerca sa te atraga in secta lor.
Salut! Mormonii sunt o secta religioasa din crestinism care isi bazeaza credinta pe cartea lor- cartea mormonilor - care este o biblie usor modificata si adauga o proorocie despre un prooroc care vine dupa Iisus. Acest prooroc ar fi Joseph Smith care apare prin 1700 si putin intr-un satuc din America. Nu te lasa pacalit! Aceasta "proorocie" este adaugata si singurul care stie de ea ar fi insusi proorocul care a si adaugat in biblie proorocia respectiva. Pot parea frumosi, bine educati si dispusi sa discute dar nu asta este esentialul, raspandesc o credinta bazata pe un prooroc care si-a proorocit singur venirea!
alfons2390 întreabă: