Am certitudinea ca daca Domnul Isus va veni la noapte, eu voi merge in rai.El a spus:,, În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc.
Ioan 13.33-36;
3 Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi.,,
Întrebarea pare destul de interesantă dacă n-ar fi atât de doctrinală! Îmi permit să-ți pun două întrebări:
1-cine a făcut iadul?
2-unde a fost raiul?
Dacă,așa cum reiese dintr-un răspuns al tău,ești absolut convins că vei ajunge în rai,ne poți spune cu ce te vei ocupa acolo?!? În plus,apostolii lui Cristos nu au îndrăznit să facă afirmații atât de categorice,ei le spuneau celorlalți să continue să lupte pentru a câștiga favoarea divină,iar Isus a spus că cel care va răbda până la sfârșit,acela va fi mântuit! Probabil pentru tine astea sunt copilării, dar ele, cuvintele, le aparțin celor care-i aparțin deja lui Dumnezeu.Iar faptul că „ți-ai pus pecetea" pe un răspuns ambiguu, mă lasă destul de nedumerit!
Scuze ca te inteb si sper sa nu ma insel, esti martor nu?
Aici sunt martor la multe lucruri, hai să le spun deplasate; despre religia mea deocamdată nu-ți spun nimic, deocamdată...
Mai are rost sasi raspund?
tu esti sigur ca exista asa ceva? poti dovedi ca exista?
Pai depinde, nu oricine merita Raiul, nu?
Eu unul cred ca nu-l merit... momentan.
Si da, cred. Da-mi tu dovezi ca nu ar exista.
Si acum tu vei spune sa-ti dau dovezi ca ar exista... nu stiu ce sa zic.
Eu cred, atata tot. Nu-mi pasa daca exista, asa vreau eu sa gandesc acum: ca exista.
Stai calm eu stiu ca exista am vrut doar sa vad si parerile altora, ma bucur enorm ca tu crezi si te sfatuiesc sa devii un om mai bun ca sa il si meriti, mult noroc!
Nimeni nu o are.
Iti garantez ca oricine a avut macar o clipa de indoiala in privinta existentei lui Dumnezeu.
Toti am avut clipe de indoiala.
Daca spuneti ca nu ati avut, va mintiti singuri.
Diavolul vine cu ispita dar, daca ne impotrivim tari in credinta, el va fugi de la noi.
Atunci cand primesti Duhul Sfant in inima ta, alunga orice urma de indoiala!
Da,cred! Si cred ca Dumnezeu ma va ajuta sa rezist ispitei pacatelor, pentru a ajunge in Rai.
Amin!
Ce amin?
Asa sa fie, sa te ajute Domnul sa ajungi acolo unde iti doresti.
A,multumesc! Si pe tine"
Multumesc si eu
Siguranta nu ai cum sa ai Dany, pentru ca nu stim ce va fi, totusi daca ducem o viata plina de umilinta, probabil ca vom ajunge acolo unde este si El, pentru ca Raiu in traducere libera este app de D-zeu, Raiul nu este un loc cu baute si femei pe vesnicie, este o vesnicie alaturi de Domnul Isus, si D-zeu
Stiu ce v-a fii acolo iti doresc noroc sa ajungi, eu unul am certitudinea ca exista si imi doresc enorm sa ajung acolo.
Domnul cu tine, numai bine!
DeProfundis99 întreabă: