anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Avortul e un mare pacat ", ok, pot intelege de ce multi religiosi zic asta. Dar va intreb eu pe voi acum :
Nu e pacat sa lasi un copil sa se nasca intr-o familie de drogati / betivi / oameni violenti / oameni care nu au o casa/ masa / munca asigurata? De ce e "pacat" sa omori ceva care inca nu vazut de multi ca o fiinta umana (inca) si nu e si pacat sa il lasi sa se nasca intr-o familie unde va avea o viata de rahat/ grea? De ce nu e pacat ca acel copil nevinovat sa sufere doar pentru ca niste oameni care nu isi pot vedea de viata lor si tot ii doare pe ei si de viata altora?

Ma amuza mereu nepasarea religiosilor. Mereu sa sara cu gura dar nu isi pun mintea la contributie. repede cu gura "pacat" dar nu se gandesc pentru 2 minunte la acel copill, crezand ca zic ca e pacat ii fac mai buni dar de fapt si de drept nu dau 2 bani pe acel copil. Ce bine ii faci unui copil daca nu ii dai voie mamei sa avorteze si ea e o drogata? Ce bine ii faci acelui copil daca il va lua acele case care iau copii ( nu imi amintesc cum se numesc. unde se infiaza copii )? Credeti ca macar o data in viata lor au vorbit cu un copil care a avut noroc sa iasa macar jumatate sanatos mental din aceste case? E viata de rahat acolo. Bine ca e pacat sa se faca avort dar numai e pacat sa nenorocesti INTRADEVAR o viata de om, sa il faci sa sufere pentru ani si ani.

Voi ce credeti despre avort?

ps. A mai fost o data in Italia o fata care a stat conecatata la aparate care o tinea in viata, timp de 17 ani (in stare vegetativa, manca cu paiul, nu era mai mult decat o leguma, numai era om asta e sigur ) pentru ca jegosul ala de papa nu putea sa isi vada de viata lui si nu ii dadea voie parintelui sa deconecteze aparatele. Urasc ipocrizia religiosilor cu "suntem opresi" dar ei de fapt nu pot sa isi vada de viata lor plina de basme sa ii lase pe altii sa isi vada de viata lor reala.

52 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru remus1007):

Cum am zis si eu " e pacat sa faca avort " pentru ca asa e "bine " sa spui dar nu spune nimeni asta ca sa ajute de fapt copilul o spune doar ca religia l-a invatat asa. cand stii ca nu ai casa sau o slujba stabila, lasa, "toarna" 10 copii ca e pacat sa faci avort. mai bine chinuiei ca pe niste animale. mentalitatea aiurita

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396

Pe cat de penibili sunt aia, mai penibil sunt cei care protejeaza animalele din video jocuri. laughing aia ii intrec pe toti in prostie

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396

Ce sa mai zic de feministe. "vai in gta 5 poti impusca o pro-stituata VAAAI" laughing. ( pe cine doar in dos ca in 98% din joc impusti barbati, daca impusti doar o femeie trebuie scos jocul. cica egalitate laughing) pe cat de aiurea suna in AUstralia au banat jocul. politica asta cum prosteste oamenii

| Filip23 a răspuns:

Daca muma-ta te avorta pricepeai mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Filip23):

Foarte inteligent nu am ce zice. dai pe afara

| sublime89 a răspuns:

Crestinii se tot lauda ca ei sunt "pro-viata", pe cand zeul lor e anti-viata, clar. Cati copii au murit inainte sa se nasca fara avort? Cati copii au murit imediat dupa nastere de diferite boli in intreaga istorie? Adica zeul meu are voie sa omoare copii, nu-l criticam cu absolut nimic, dar o femeie nu are dreptul sa decida ce sa faca cu propriul organism. Mi se pare jalnica gandirea lor.

In Irlanda, o femeie a vrut sa faca avort pentru ca sanatatea ii era pusa in pericol din cauza sarcinii. Doctorii, catolici devotati, au refuzat sa-i faca avortul, si mai tarziu a murit si copilul, si femeia. Asa "pro viata" sunt ei. Daca ar fi facut avort, macar femeia ar fi trait.
Un alt exemplu de cat de "pro viata" sunt ei e faptul ca refuza dreptul la eutanasiere in cazul pacientilor care pur si simplu nu mai au nicio sansa de scapare, sau au in fata lor un sfarsit cumplit si lung, in chinuri. Cine e mai moral? Crestinul care spune: "Zeul meu decide cand mori, chiar daca ti-a dat o soarta cumplita si inutila, cand ti-ar putea incheia viata foarte rapid si fara chinuri", sau ateul care spune: "Aleg sa-i intrerup agonia inutila a acestui pacient, ferindu-l de o soarta cumplita in ultimele lui zile"? Fiecare e liber sa decida care caz e mai uman.

| aabaaab3278 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu esti constient ca spui pe aici in gura mare ca esti ateu, dai impresia ca esti inteligent, dar te-ai gandit pana acum ca tu de fapt aparti unei religii? Acționeazi pe baza unui crez, esti convins că porti un mesaj emancipator pentru umanitate, că esti vestitor al progresului, că esti superior celorlalți oameni pentru că ai descoperit adevărul și că te-ai eliberat de iluzii. Pentru tine, orice lucru rău care s-ar putea spune pe seama religiei este automat adevărat, pentru că ține de esența ei de iluzie, iar orice lucru bun, moral, drept trebuie respins, chiar dacă e real, pentru că nu reprezintă decât un accident nesemnificativ.
Cum ar putea o iluzie neștiințifică să facă bine? E clar că nu se poate. Tot ce înseamnă civilizație și cultură clasică e impregnat de creștinism. Soluția? Ne dispensăm de tot ce înseamnă cultură europeană clasică, sau preluăm ca model acea parte marginală a ei care se opune religiei si Bisericii. Asta era valabil pentru cultura clasică europeană. Pentru perioada modernă și contemporană referința explicită la transcendent este aproape exclusă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru aabaaab3278):

Citeste raspunsul dinaintea ta ca numai imi bat capul cu tine. noi vorbim una tu ma iei cu alta. tu pui 30 de intrebari, eu iti raspund la ele tu nu la ale mele. bafta

| doctorandus a răspuns:

Http://www.mirror.co.uk/news/world-news/man-trapped-coma-awake-12-4976769

In ce priveste viata chinuita, de ce nu ii exterminam pe betegi, pe cersetori si pe vagabonzi? De fapt, a mai fost unu' care a facut asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru doctorandus):

Haios cum raspunzi doar ce poti ca sa te simti bine dar despre ce ma doare de fapt nu raspunzi. ia vezi ca au mai fost cativa inaintea ta care au raspuns la fel, luiti-va de manute si zburati catre rasarit impreuna, va sta bine.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Aici trebuie' sa te cam contrazic, ala fara miini si picioare se bucura de viata mai mult decit 80% cred dintre noi astialalti.

| KodrutZ a răspuns (pentru doctorandus):

Nu e deloc rea ideea, in special cind ajunge societatea sa fie sufocata de betegi, cersetori si vagabonzi ajunsi asa fiindca e mai comod, in marea lor parte, si nu fiindca efectiv nu au avut alta solutie. Ala care a facut asta a fost bou si a pierdut razboiul, pacat ca era si vegetarian si nefumator.

| Dorugar a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar tu ai auzit de drteptul la fericire si la egalitatea sanselor?
Decat sa nasti un copil si sa-l neglijezi astfel incat sa ajunga un Hitler, mai bine avortezi si aduci pe lume un copil atunci cand ii poti oferi toate sansele sa devina un om constient si nu o bestie cu chip uman asa cum sunt majoritatea oamenilor inconstioenti care umplu inchisorile planetei fiind niste apostoli ai raului, asa cum sunt cei care nu au avut conditii sa devina oameni normali

| Dorugar a răspuns:

Eu cred ca avortul este ultima solutie in care te poti scapa de o obligatie pentru care nu-i esti pregatit.
Daca ar fi dupa mine, eu as permite nasterea unui copil doar in urma unei anchete sociale in care se va vedea daca copilul are conditii sa creasca uin mod normal si asta doar dupa ce ambii parinti au trecut examenul scolii de parinte. Cei care nu au aceste doua chestii bifate ar trebui sa nu aibe dreptul de a avea copii, pentru ca un copil nu trebuie sa fie o urmare a unui act sexual ci in primul rand o asumare a unei obligatii URIASE!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KodrutZ):

De ce ai crede asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dorugar):

Vai, Hitler o viata tare nasoala a avutlaughing Comportamentul lui Hitler fata de evreii nu a fost datorita unei mari presiuni sociale, deoarece Hitler printre altele s-a nascut si a trait intr-o familie relativa buna in clasa de misjloc.
"Dar tu ai auzit de drteptul la fericire si la egalitatea sanselor?"
Pe baza spuselor tale e justificata uciderea a jumatate din planeta fiindca egalitatea sanselor e o utopie sociala, iar fericirea, e un concept cat se poate de relativ si uneori irealizabila, cu atat mai mult cu cat nu poti fi fericit in fiecare clipa.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Uita-te in jur...

| milan9 a răspuns:

Indiferent cate saptamani sunt, acolo s-a nascut si e o fiinta umana.
http://www.youtube.com/......ttp?/watch

| danut a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti tare, pui un ghiveci de intrebari si vrei ca omul sa-ti raspunda cu o fraza? Dreptul de viata si de moarte il are DOAR Dumnezeu, in privinta copilei tinute sub aparate, ea fiind in moarte cerebrala TOT omul este de vina, in speta PAPA care se crede DUMNEZEU și obliga oamenii ca tina sub aparate un om deja mort. Pariniti au tot dreptul sa decupleze aparatele iar daca Dumnezeu doreste poate sa tna in viata copilul si fara aparate dar eu cred ca Dumnezeu a hotarat deja in dreptul acelei fete dar exista o uzurpare de drepturi din partea PAPEI.

| Dorugar a răspuns (pentru anonim_4396):

1 Da intr-adevar Hitler a avut partial o viata tare nasoala, el a devenit ceea ce stim ca a fost, tocmai din cauza experientelor sale traite personal in primul razboi mondial.
2 Ai tras o concluzie foarte gresita din cele spuse de mine, eu nu am spus ca ar fi bine sa fie ucisi oameni ci doar controlata nasterea lor