Am facut una n-am nevoie! Dar tie ti-ar prii!
Yoga sau alte tehnici asemanatoare sunt esentiale pentru disciplina emotionala.
De ce ne pui sa-ti spunem ceva ce stii ceva?
Nu-i o tampenie, e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o. Printre multe altele...
Nu stiu ce treaba are hinduismului cu crestinismul in afara ca, crestinismul spune ca toate celalate religii sant ale Dracului.
Bine ca nu ai auzit-o paia cu "e pacat sa te epilezi"
Pai din punctul meu de vedere, este o tampenie, insa nu toti avem mereu aceeasi parere, deci voiam sa aud si altele. Poate sunt persoane carora nu li se par o tampenie, ci un adevar.
Deci...eu voiam pur si simplu sa fac niste exercitii yoga pentru ca am auzit ca ar fi bune pentru cresterea in inaltime. Si de aceea nu vad care e legatura cu religia. Adica, sunt niste exercitii, nu e precum yoga straveche cu ritualuri, meditatii, bla bla bla.
Se pare ca nu esti sigur, yoga si religia crestina sunt destul de compicate si cu multe chestii in contradictoriu cat si chestii ireversibile. Cand vei fi cu adevarat constient de ceea ce se intampla in realitarea vazuta si cea fenomenala atunci vei fi lucid si capabil sa iei singur decizia cea buna.
Oricum, decat sa faci ceva cu mintea confuza si nelinistita mai repede vei aplica legea nr1 "lupta sau fugi",... acuma vei fugii (apuca-te de altceva (de baschet ) sau de orice activitate care te obliga sa te intinzi).
Nu e niciun pacat.E o forma de relaxare si meditatie in acelasi timp adica te rogi sau iti eliberezi mintea in timp ce faci miscare.Mai ales ca toate pozitiile sunt create incat sa te umpli de energie pozitiva.
Da rugaciunea nu te umple de energie pozitiva sau stai putin tu crezi in Budha nu?
Ba da.Rugaciunea te umple de energie pozitiva.Nu cred in Budha, cred in Dumnezeu, dar eu accept toate religiile din lume nu sunt genul acela de persoana care sa zica ca crestinismul e singura religie adevarata.
Ma daca stii si tu acele acatiste restine preotii Bisericii interzic practicarea altei religii sau convertirea in alta!
Nu practic alta religie.E o diferenta in a practica o alta religie si a accepta celelalte religii ale lumii.
Atunci nu prea poti sa te numesti crestina intreaba un preot!
Nu mai decide tu cat de crestina sunt eu daca nu ma cunosti.Chestia cu celelalte religii e acelasi lucru cu acceptarea a mai multor culorii ale pielii.
Am zis bvorbeste cu un popa si convinge-te singura!
Nu am nevoie sa vorbesc cu un preot. Daca preotii nu accepta celelalte religii treaba lor.Asta insemna ca nu iubesc pe toata lumea si totul asa cum zic ei.
Mai e bine sa ai o opinie fixata mai bine.Zic si eu.
Yoga este un sport care nu are de-a face cu religia. Ce ai auzit este clar o tampenie, dupa parerea mea!
Tu de unde sti asta? Inca o forma a inculturii? Documenteaza-te! Incerc sa ma abtin sa va mai raspund la raspunsuri tampite dar nu ma pot abtine cand vad asa ceva!
Ioghismul apartine budismului dragut-o! Este legat foarte strans de budism care SURPRISE chiar este o religie!
Yoga contemporana nu are legătura cu vreo religie. Este o forma de sport și meditație pentru relaxare.
Sa nu mai zic ca ești prost informat și ii dezinformezi și pe alții cu pseudo-inteligenta ta. Yoga este originara din India și nu are nici o treaba cu budismul ci cu hinduismul. Informează-te înainte sa debitezi prostii.
Buresbista123 întreabă: