Sa zici merci ca te-a avertizat, putea sa te calce in picioare intai si dupa aia sa spuna ca nu este de acord cu tine.
Am uitat. ma scuza-ti domnule chiar nu am vrut sa va deranjez, sa nu ma bate-ti va rog asa de mult
Asta spune-i lui nu mie.
Ba tu si ironia nu va prea intelegeti. Se vede ca nu esti copt si esti si tu un crestin care joaca god of war, mai ar trebui sa joci sheep in the city
Nu joc GoW, joc doar mt2 si Cs. Dar imi place poza si de aia am pus-o.
Mt2? metin 2? looool acum inteleg raspunsurile tale
:X pentru? metin 2?
Pentru toate raspunsurile)si intrebarile)
Se poate numi capra, daca este un caine?
Da, dar acel caine nu va fi niciodata o capra, asa e si cu un crestin.
Pai este crestin chiar daca te pocneste. Ce il face pe el mai putin crestin? Erai mai mult crestin decat el daca intorceai si celalalt obraz. Ba, eu zic sa va lasati de fazele astea cu religia si sa va traiti viata.
Tu esti crestin nenea?
Si daca da?
Inseamna ca daca da nu esti un crestin adevarat, din cate stiu eu daca pocnesti pe cineva incalci poruncile nu? plus Iisus ( am scris cu doi de I ca sa nu te supar) nu accepta violenta tii minte faza cu Petru si soldatul roman in gradina cand l-au arestat pe Iisus (din nou cu 2 de I)? App eu sunt ateu sau satanist sau cum vreti voi sa ma numiti oricum nu cred in minciuna pe care o furnizeaza biserica
Nu o zis nimeni ca eu sunt crestin adevarat. Nici eu nu am sustinut asta, dar tot crestin esti si daca incalci poruncile ca, din cate stiu eu, pana nu iti schimbi religia tot crestin esti.
Am o intrebare care ma macina foarte tare, eu nefiind un mare fan infocat al religiei: de ce te chinuie asa de tare talentul sa studiezi biblia si intamplarile din ea si prostii de-astea cu religia?
Apropo, da un search pe google ca vad ca nu intelegi diferenta dintre ateism si satanism. Esti foarte sod. A fi ateu inseamna sa nu crezi in nimic si daca esti ateu agresiv atunci combati celelalte religii oricare ar fi. Deci ori satanist si crezi in satana ori ateu si nu crezi in nimic. Hotaraste-te ce esti, pe bune.
Mai sincer credeam ca esti unul din obsedatii aia de religie care numesc atei satanisti. sincer eu sunt politeist un concept cam rar dar da inca exista. si de ce stiu bibilia? pai simplu am fost un credincios infocat si cu cat am descoperit mai multe am inceput sa cred mai putin nu e ciudat?
Ba da, e ciudat, dar sfatul meu ii sa nu iti irosesti viata cu asta ca raspunsuri nu o sa existe decat negative din parte oricui pe care il intrebi. Oricum m-ai bagat in ceata complet. Ai zis ca esti ateu dupa care mi-ai spus ca esti politeist (adica crezi in mai multi zei). Care-i de fapt adevarul?
Inca un apropo: daca crezi ca ceea ce ai tu la avatar e un simbol satanist sa stii ca te inseli. E doar o imagine dintr-un joc. Pentagrama satanista este o stea dispusa invers care reprezinta capatana caprei. Documenteaza-te daca crezi ca merita.
Dude stiu ce inseamna pentagrama si stiu la ce era folosita si multe altele. Dude sunt obsedat de simboluri antice si de alte chestii. nu o sa te ajute la nimic crede-ma. Oricum cine rade ultimul... stii povestea
Eu zic sa lasi prostiile de pe TPU, si daca vrei fii crestin in sinea ta si catati mantuirea ta, fiindca asta e un tel de o viata intreaga, si de o vesnicie cand visul asta se termina. daca nu, lasa crestinul inteligent sau prost cum e si vezi-ti de viata ta fara sa te impiedeci de unul fiindca tot prost ramai chiar si dupa ce te ridici, daca-ti inchipui ca ai pus tu monopol pe teligenta sau buna crestere sau buna purtare.eu in locul lui ti-as fi spus; da este in imaginatia mea si cred in ea cu adevarat.iar pe tine nu te impiedic sa mananci cat rahat vrei la adresa mea si a crestinatatii in general fiindca nici nu esti primul nici ultimul si vad ca va place.iar in gustul omulu nu poti sa faci nimic.si dreptul de a visa al crestinului sau de a crede nu il poate lua nimeni, nici cu focul, apa, torturile, sau orice a nascocit mintea omeneasca in privinta asta.deci mergi la nani si lasa provocarile de prost gust, fiindca nu de inteligent faci asta si nici bunatatea sufleteasca sau toleranta si respectul fata de altii te anima. uite eu sant crestin cu numele, fiindca nu intorc obrazul.si eu nu te pocneam.te bat pana te pocaiesti, te intreb daca te lepezi da satana si dupa aia iti dau foc.si o fac cu placerea inchizitorului sef.sa fugi cat poti de cei ca mine in viata ta.ca nu te vad bine.ma crezi? sant si mincinos pe deasupra.ce parere ai? carei mai bun dintre noi?
Sincer nici unu dupa docmele crestine... tu pentru ca esti un criminal si eu instigator si app crezi ca te-as lasa sa-mi dai foc? te-as musca de jugulara cu dintii dude. fara resentimente ziceam si eu daca erai inchizitor urasc inchizitori o alta chesti idioata si "terminata" inventata de crestinism
Kamikazuleee? tu esti vampir bre. jugulara, dinti, sange.tre sa viu la tine cu tarusul nene, cu usturoi si apa sfintita.
Ba sincer prefer lycantropia dar e tare si vampirismul
Exact asta patesc si eu cam zilnic cu toti boii care te "pocnesc" daca zici ca nu crezi in dumniezau si tusha maria
ஐIForgotMyNameஐ întreabă: