Ti-as fi recunoscator daca ai gasi pe internet o cerere prin care sa renunt la ora matematica. Adica sa o scoata din orar. Te rog grabeste-te ca e inceputul anului si inca se mai poate schimba orarul.
Iti raspund cam tarziu, scuze.
In orice caz, LEN nu-ti permite sa renunti la ora de matematica sau orice alta materie in afara de religie ^_^. Deci daca vrea muschiul meu pot sa nu mai frecventez orele de propaganda ortodoxa [ in cazul meu ], pentru ca am acest drept.
Daca doresti schimbarea legii astfel incat sa permita renuntarea la ora de matematica sugerez sa te adresezi Ministerului Educatiei.
In fine, analogia pe care ai facut-o e fara rost.
Have a good day ^_^.
Nu sunt golan deci nu are legatura cu asta."Cota parte" de unde sa aiba, scoala nu primeste fonduri de la BOR din cate stiu eu o.O".
Cred ca nu are ce face si nu vrea sa ma scape din maini >_<. Presimt ca cererea-mi va fi ingropata intr-un morman de hartii pana va fi prea tarziu. OFfff, bucuria de a trai intr-un loc unde diferit == anormal!
Daca ai posibilitatea sa faci acest lucru legal inseamna ca: ori crede ca prin orele de religie vei deveni un om mai educat si mai ocupat (mai putin timp de "golaneala") ori este pentru un prozeletism al majoritatii, ori "are cota parte", ori nu are ce face. Eu practic sunt pentru scoaterea URGENTA a religiei din scolii, religia se face acasa si la Biserica.
Probabil este vorba doar despre subiectivitate - exprimarea dorinței personale. Directoarea ta probabil este de părere că toți elevii ar trebui să urmeze aceste cursuri de îndoctrinare (îndoctrinată fiind), așa că nu vrea "să te scape din mâini".
Dar este posibil să fie și altceva la mijloc.
Apropo de subiect:
http://www.tpu.ro/......ul-nu-are/
Bună!
Eu zic să stai calmă pentru că asta e părerea ei personală, dar şi al celor fiinţe ce cred.
Pe curând!