Ai dreptate, ce sa le faci? De zana maseluta nu le-a povestit nimeni de mici, ca daca le-ar fi povestit ca in locul dintelui de sub perna iti lasa bani si cu cat suma stransa de la zana maseluta adunata pe parcursul vietii este mai mare cu atat o sa ai mai mult noroc in viata si aceasta idee era sustinuta pana se mai maturizau aveam acum adepti ai zanei maseluta.
O sa te credem atunci cand va aparea o carte in care sa fie profetita nasterea ei, caracterul ei, promisiunile ei.
Demonstreaza-ne ca nu exista un creator suprem si atunci o sa fiu de acord cu tine!
In schimb noi avem destule dovezi dar lumea inca este oarba ori incercati sa va mintiti singuri.
Dovada e la tine. Eu iti spun ca ceva exista si functioneaza. Nu vei sti cu adevarat pana nu vei incerca.
Sfanta Maria nu ai cum sa-i spui ca-i zeita nu? Iisus Hristos nu ai cum sa-i spui zeu sau fiu de zeu.
Numai indienii cred in zei si zeite. Stramosii nostri credeau in zeul zalmoxis, atunci oamenii credeau in zei, luna soare apa munti s.a.m.d Dar de cand s-au raspandit apostolii au deschis mintea la popoare si au prorocit ca este un Dumnezeu, Tatal Fiul si Duhul Sfant. Nu ai cum sa le spui zei.
Da intrebarea mea era alta, arata-ne ca nu exista un creator este curioasa treaba ca de la Big Band ai ajuns la Zei! Singur te dai de gol
Ai mei sunt de acord, Sfanta Maria este cu adevarat, vrei sa-ti demonstrez? Pai prin simplu fapt vizioneaza clipul asta.
http://www.youtube.com/watch?v=A0K0nON8QvA
Iar Iisus exista chiar in Sfanta Impartasanie.
Noi credem ce spune Biblia și anume ca cine se închină idolilor, jertfește dracilor.Adică oamenii au identificat forțe spirituale care acționează în diverse domenii în lumea fizică, forțe capricioase, imorale pe care din frică au încercat să le inbuneze în diverse moduri dar ele sunt inferioare Creatorului.