Buna!
Se vede ca mama ta te-a informat TOTAL GRESIT. Baptistii(pocaitii) nu fac ceea ce ai vazut tu acolo.Ei canta, si nu stiu daca ai fost vreodata la concerte de evanghelizare sau chestii d-astea, dar instrumentele electrice nu sunt DOAR PENTRU ROCK, de ce ar fi? Ce legatura au ei cu rockul? Si se roaga..chiar foarte mult.Ei nu doar cer. Uite ce e.Eu sunt ortodoxa, dar ma mai duc la baptisti.Nu stiu unde ai nimerit, dar prin intrebarea asta, TU l-ai suparat pe Dumnezeu, nu cei care vor sa se pocaiasca.Stii macar ce inseamna "a te pocai''? Inseamna a alege calea cea dreapta, adica a renunta la toate pacatele tale, A TE NASTE DIN NOU.Si cred ca tu chiar ai dat peste ceva imposibil, fiindca tu ai o mentalitate TOTAL GRESITA! Niciodata, baptistii nu or sa te jigneasca.NICIODATA.Ei sunt mult mai omenosi decat noi si nu stiu daca intelegi, dar ei nu au voie sa faca tot ce zici tu acolo.Mai e ceva.E «Pocaiti», nu «Pocatitzi», deci ii batjocoresti mai mult ca in modul in care zici tu ca ei ne jignesc pe noi.
cu asta am incheiat.
Si iti recomand cartea "Lui Dumnezeu ii place sa lipeasca cioburi" de Nicolae Geanta parca.o sa ti schimbi parerea...
CalatoriSpreCer întreabă:
recedaniel3 întreabă: