Ar trebui ca cei care intra la aceasta categorie sa fie mai seriosi. Unii chiar ca sar calul.
Din pacate, nu este ceea ce as fi dorit sa fie. Unii intrec masura bunului simt, uitand ca aceasta categorie trebuie tratata cu mai mult respect fata de Dumnezeu.Sunt cativa care folosesc cuvinte jignitoare si vulgare la adresa crestinilor care doresc sa ajute, sau pun niste intrebari vulgare( raspunsuri). Trebuie sa facem curatenie pe aici.
Parerea mea e ca cei mai multi dintre cei care pun intrebari la categoria asta le pun mai mult la misto, nu pentru ca ar avea vreo nedumerire, o curiozitate sincera sau pentru ca ar incerca intr-adevar sa afle ceva. Am intalnit o gramada de intrebari in care Dumnezeu e luat in bataie de joc. Asa ceva nu se face. Nu crezi, nu crezi, nu te obliga nimeni, dar nu trebuie sa iti bati joc.
Pt cei de mai sus, mai uitati-va odata. Categoria se numeste Religie, nu Crestini.
A zis cineva ca aceasta categorie se numeste "Crestini"?
Si totusi nu esti de acord sa se vorbeasca despre altceva, decat Crestini si slavirea de Dumnezeu crestinesc.
Asta in care parte a postarii mele ai citit?
Sper ca glumesti.
Nu, nu glumesc deloc. Te rog sa imi arati partea din postarea mea care te-a determinat sa tragi concluzia respectiva.
Mai învăț câte ceva despre natura umană din discuțiile de aici. Observ cât de câinoși sunt oamenii și cât de prefăcuți.
La ce discutii stupide sunt pe acolo ( numai batjocura; rar mai gasesti cate ceva bun ) ma mir sa mai poti gasi ceva bun
Atei care "striga" (din tastatura) ca ei nu mai suporta intrebarile si raspunsurile "crestinopatilor" (de parca cineva i-ar aduce cu forta pe respectivii atei la aceasta categorie, ca sa le indese credinta pe gat); asa-zisi "crestini" cu un limbaj cat se poate de vulgar; atei pentru care "crestin" este sinonim cu "cretin";
asa-zisi "crestini" care se cearta ca la usa cortului cu ateii, in cadrul unor discutii care ies cu mult din sfera religiei, la un moment dat etc etc.
Toti acestia graviteaza in jurul nucleului categoriei "Religie", format din plictisitii (dar, mai ales, plictisitorii) trolli, care se zbenguie in voie pe aici, ca de altfel pe tot TPU (din cand in cand este ales cate un Kobold, mai fraier, care e trimis la lista suspendatilor, de unde revine cu un alt cont).
In acest tablou, stingheri, cativa (crestini, atei, agnostici etc) care incearca sa poarte discutii civilizate, bazate pe respect reciproc. Sunt prea putini insa si se pierd in fundal.
E buna dar nu prea...
Adică nu ar trebui sa li se permită unora sa își bată joc de numele Lui Dumnezeu!
Poate ca cineva ar vrea sa afle mai multe despre Dumnezeu, și nu are loc de uni care nu știu decât sa sa fie "cool"
Cica 90% di romani sunt credincioși, vai și amar de țara noastră!
Daca e vorba de religie, ne referim la religia noastra, nu? Crestin-ortodoxa. Bun. bai eu cred in Dumnezeu, indiferent daca chestia asta nu e dovedita.
Se cunoaste.mi-am expus parerea.indiferent in ce crede cineva,vine cate un prost care vrea sa demonstreze ca el e destept ca porcul cu teleanca si calca sufletul omului in picioare, batandu-si joc de ce au mai sfant ceilalti.ce-i impinge pe acestia sa faca asa ceva? si dupa aia tot ei victime, tot ei ofensati; pe toti astia ii trimit intr-o excursie gratuita in jurul ...sau inapoi la origine. poate reusesc sa-si iubeasca macar mamele si tatii daca nu reusesc nu sa iubeasca dar macar sa-si respecte semenii cu care, big-bangul sau creatorul a toate i-a pus in aceasta lume in aceste timpuri.si sa nu-mi veniti cu toate raspunsurile date de mine, pe masura batjocurilor voastre ca nu tine.nu am provocat pe nimeni am fost doar provocat.este o categorie buna.pentru oameni.doar pentru oameni.
DeathTheKid întreabă: