| Zargzd a întrebat:

"Bate-ti femeia cel putin o data pe saptamana si vei avea liniste in casa. Dar nu o bate prea tare, caci atunci ii starnesti mania, si-ti va raspunde si ea in felul ei, si mult chin iti va aduce."
Ce parere aveti despre aceasta zicala?

17 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Caracterul gandurilor tale va determina, in final, calitatea vietii tale.

| morningstar a răspuns:

Si apoi, se asteapta ca femeia sa raspunda cu iubire? big grin Liniste in casa ai in functie de cat de mult o respecti si o iubesti si daca ii arati aceasta. Ajunge o singura palma si o femeie poate sa se chimbe radical dar in rau. Liniste o sa fie in casa, probabil, dar daca pentru cel ce aplica tratamentul asta, linistea conteaza mai mult decat ceea ce simte o femeie, acel om nu merita sa aiba o femeie alaturi. Tare i-as supune pe barbatii care gandesc astfel la un tratament ca asta. De dragul linistei in casa big grin

| anonim4565 a răspuns:

Fals... e o prostie...

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

De unde ai luat-o? Zi-mi si mie, caci poate este valabila numai si numai pentru o singura persoana din Cuvantul lui Dumnezeu.

| 4b a răspuns:

Mda...ce sa faci, cand nu stii sa dai de mancare, stii sa dai cu pumnii

| stefania1997 a răspuns:

Mie daca mi-ar da sotul meu o singura palma, as baga divort.

| William a răspuns (pentru stefania1997):

Si dupa aia ai angaja un asasin sa ii faca felul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta-i din Qur'an?

| Kremlin a răspuns:

Să-i sară borşu'.

| Andraaaaaa14 a răspuns:

Aceasta zicala mi se pare la fel de tampita ca zicala "bataia e rupta din rai". Trebuie sa fi tampit sa dai intr-o femeie. Si de ce ai vrea sa dai in ea cand sti ca ea nici macar nu se poate apara. Acei barbati sunt jalnici si slabi. eu nu sunt in stare sa bata un barbat si dau intr-o femeie.

| Narfundo a răspuns (pentru Andraaaaaa14):

Meriti batuta pentru astahappy. bine inteles ca si femeia merita batuta.

| DyNo a răspuns (pentru Narfundo):

Cum frate sa zici asa ceva? Cum sa bati o femeie? Cum?! De ce?! Si ce crezi ca aceea femei te va mai iubi? Nu asa obtii ''liniste in casa'', prin batutu' femei... lasule!

| DyNo a răspuns (pentru Andraaaaaa14):

Asa este, barbatii care dau intr-o femeie, intentionat sunt niste lasi, asa ca Mental. Si in plus de ce sa te bati? Sunt si alte moduri de a iesii in evidenta si de a te ''impune'', nu ma refer neaparat intr-o casnicie.

| TepesStyle a răspuns:

Sursa "Coran''

| morningstar a răspuns (pentru TepesStyle):

Vorbesti serios? E din Coran?

| Zargzd explică (pentru morningstar):

Nu e din coran, e doar o sursa populara.

| TepesStyle a răspuns (pentru Zargzd):

Pai am vazut o secventa din coran care spune '' sa imprastii religia islamica prin violenta'' deci (eu sunt ortodox) acesta zicala poate fi islamica. te-ai gandit?

Întrebări recente