| itscloudyoutside a întrebat:

Biblia este doar o carte ca oricare alta (care nu înseamnă nimic), dar cu timpul, oamenii au început s-o ia în serios? Voi ce credeţi?

40 răspunsuri:
| ateuNEGATIV a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand am crezut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Boss, tu nu ai în spate mai mult de 2-3 ani de ateism, asta la cei 23 de ani ai tăi. Nu mă întreba de unde știu, asta se observă foarte ușor, nu din fanatismul tău, ci din tipul tău de fanatism prozelitist, în spatele căruia se simte și acum îndoiala. Tu nu ești ateu până în măduva oaselor, nu ești în totalitate convins de inexistența lui Dumnezeu. Speri doar ca în periplul tău în lumea științei (din care oricum nu înțelegi mare lucru) să zărești o oază de lumină care să te scoată din negură. Să fim serioși, ce e cu avatarul ăla?laughing
Îți apreciez setea de cunoaștere, dar siguranța pe care o afișezi aici e doar de fațadă. Și e, după cum ai zis și tu, și singurul mediu în care ai curaj să-ți recunoști așa-zisele convingeri.

| melimelisa2000 a răspuns:

Biblia este cuvantul lui Dumnezeu

| mrjohanys a răspuns:

De ce toate religile care au fost demult au disparut care nu au crezut in D-zeu? de ce EVREI sunt de secole(mileni) si nu au disparut? crestinii sunt de 2000de ani si nu au disparut, nu ti se pare ca BIBLIE NU MINTE?

| Raniia a răspuns:

Toate lucrarile omenesti pier, dar Numele si lucrarea Mantuitorului raman pentru vesnicie.Numai credinta adevarata in Mantuitorul ne scapa de condamnarea vesnica si ne daruieste o comoara nepieritoare, vesnica.Descrierea acestei comori nu o gasim intr-un ghid despre arta, ci doar in Biblie. Ea este adevaratul ghid. Poti si tu sa-l folosesti!

| MMihai a răspuns:

Că nu trebuia să pui întrebarea, dacă tot cunoșteai răspunsul :
Biblia este doar o carte ca oricare alta (care nu înseamnă nimic).

Răspuns utilizator avertizat
| Godgodadi43 a răspuns:

Nu este o carte ca oricare alta am auzit ca unii o si fumeaza... ceea ce o sa fac si eu daca imi zice cineva
"piei drace" @_@ ....satana si 'niezoo hai la culcare cu voi

| itscloudyoutside explică (pentru MMihai):

Nu contează dacă ştiu răspunsul sau nu, pentru că nu ăsta a fost scopul întrebării.

| calusarul a răspuns:

E invers: Biblia nu e o carte ca oricare alta, iar oamenii o luau mai în serios mai demult față de acum.