Fără o mâna Creatoare, fără o inteligentă supranaturală totul ar fi fost haotic.
Nu am mai fi avut mâini, picioare, de ce le-am mai avea, doar pentru a mânca, bea şi umbla?
Oare cum puteau organele apărea în noi aşa la întâmplare fiecare având câte o funcţie?
îmi vine şi să râd când îi aud pe ăştia că ei sunt oameni logici, raţionali unde e logica în ce spun ei?
Dar cum sa nu. El a facut omul i-a dat gandire, ratiune si l-a ajutat sa descopere si sa inventeze
Eu sincer nu cred in Dumnezeu.Mai demult credeam, dar dintrodata nu mai cred...nu am o dovada sa cred si mam rugat foarte mult pentru ceva si am incercat sa ma comport mai frumos mai bine, sa fiu bun cu alti... dar nu mi s-a indeplinit.Si nu-mi mai vine sa ma rog, sa merg la biserica etc.
N-am auzit si nici nu vreau sa aud.Parerea mea este ca si Dumnezeu ca toti ceilalti zei(Zeus, Posseidon si nu mai stiu eu cine)e o creatie.Si de ce sa mai cred.Ca zice biblia? Biblia e scrisa de niste simpli oameni...de ce sa cred eu ce zic ei? Au scris acolo ce lea venit prin cap.Si iti dau un exemplu:am auzit ca multi crestini au zis ca in 11. 11. 2011 va veni sfarsitul lumi. A fost? N-a fost.Doar lea venit prin cap lor ceva.La fel cum a fost si cu biblia(nu stiu eu dar asta e parerea mea)
Daca dumnezeu mi-a dat ratiune si prin ea nu-l gasesc pe dumnezeu nu vad vreun motiv pentru care as crede
Bineinteles el a creat tot ce e BUN.
Dar cateodata bunul devine si rau ideea este ca el a creat totul din nimic dar ca sa creeze totul mai intai a creat NIMICUL.
Deci daca el a creat pana si NIMICUL a putut crea totul numai ca unii au vrut sa fie peste Dumnezeu.
Deci concluzie: Dumnezeu a creat tot ce e bun !
Normal ca este, ai uitat ce zice in crez? ''cred intr-Unul Dumnezeu Tatal Atottiitorul, Facatorul cerului si al pamantului, tuturor vazutelor si nevazutelor...''.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: