| albaKiara a întrebat:

Biblia satanica a fost scrisa de catre Anton Lavey in 1966, Biblia crestina a fost scrisa acum 2000 de ani de catre 40 de intelepti indrumati de catre Dumnezeu.Care e mai autentica?

Răspuns Câştigător
| Lizzu a răspuns:

"Care monoteism pisi? Daca crezi in dumnezeu, automat crezi si in ENTITATEA opusa lui. Deci sunt DOUA ENTITATI. "

--Asa e, foarte adevarat.
Crestinii duc lupte invizibile cu doua entitati. Si se straduiesc ca doar binele sa invinga in ei, iar entitatea malefica sa fie invinsa.
Nu poti crede in bine(d-zeu) daca nu stii si nu ai experimentat raul (diavol).
Se completeaza.

66 răspunsuri:
| BlackSulphur a răspuns (pentru albaKiara):

Tocmai de aia eu nu am credinta, eu am cunostiinta faptului ca el exista...
Si stii ca Satan este rau pentru ca? Pentru ca? Credinta? Eram singur. Topic ended!

| RAY a răspuns (pentru BlackSulphur):

Intro seara am citit biblia satanista care ofera o filozofie ateista daca i pot spune asa

| Lizzu a răspuns:

Ori nici una ori ambele dar mult prea putin autentice cu realitatea.

| albaKiara explică (pentru RAY):

Aha deci citesti prostia aia si nu citesti Biblia crestina care are niste cuvinte minunate? Mda stiam eu, toate religiile sunt impotriva noastra, si mai spuneti ca cica suntem noi cei rai...

| Lizzu a răspuns (pentru lpavel):

Exista.
Seamana cu biblia crestina.Are si ea porunci dar mult mai libertine decat cea crestina.
Pune omul inaintea unei divinitati si il crede pe Satana creatorul pamantului si oamenilor.

| RAY a răspuns (pentru albaKiara):

Da mai ales vt are multe cuvinte frumoase

Răspuns utilizator avertizat
| SatanLovesYou a răspuns (pentru albaKiara):

Hai nu te mai victimiza atata ca deja imi provoci greata. "Aha deci citesti prostia aia si nu citesti Biblia crestina". De unde stii tu ca Biblia Satanica e o prostie? Nu ca as fi citit-o sau ca as fi satanista, dar atata timp cat te consideri "o buna crestina", cred ca ar fi bine sa arati putin respect fata de semenii tai. Daca tu te simti ofensata cand cineva spune despre mareata ta Biblie ca e plina de rahaturi si ca e o prostie, la fel s-ar simti si o persoana satanista. Totusi, tocmai eu, o atee pacatoasa care va ajunge in iad(cica), te invata pe tine despre respect. Daca nici macar respect nu ai fata de cei din jurul tau, dar iubire? Asta te invata Biblia. Sa-ti iubesti semenii. Nici atat.

Răspuns utilizator avertizat
| BlackSulphur a răspuns (pentru RAY):

Si iti pot spune ca ai perfecta dreptate. Pe asta se bazeaza si acea secta, inexistenta unei entitati.

| lpavel a răspuns (pentru Lizzu):

Daca crede cineva asa ceva... cred ca nu e sanatos! laughing

| albaKiara explică (pentru Lizzu):

Sicer esti singurul care a inteles.Numai ca nu sunt entitati, Dumnezeu si satan char exista.

| Lizzu a răspuns (pentru lpavel):

Sa crezi in d-zeu si in biblie inseamna ca esti sanatos?
Cei care cred in opusul binelui, in rau si satana sunt la fel ca cei care cred in bine si d-zeu.
Ambii accepta existenta unei divinitati superioare omului, cred in ea, o slavesc si-i dedica carti.

Si gata.

| Miauti a răspuns:

Cred ca mai tr sa te documentezi. Exista carti despre dracu, zeitati, ingeri... inainte de a fi facuta biblia.Iar Anton Lavey el este cucoscut ca a construit biserica satanista.

Cauta Biblia Diavolului sau Codex Gigas si apoi ne spui si noua cine a scris primul Anton sau calugarul medieval crestin care apoi a fost omorat de marii bisericii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Adevarul doarelaughing

| lpavel a răspuns (pentru RAY):

Hei, ateule, Iata un link cu un film pe youtube care sper sa te convinga de existenta lui D-zeu, a iadului si a raiului! iata linkul :
http://www.youtube.com/watch?v=itDb9rpO0KA

anonim_4396

Da,ei sunt atei, ei cred in Satana simbolic. Este o carte asa cum spune spunea si Dani o carte "pentru oameni care nu reusesc sa gandeasca in asa fel incat sa ajunga la propriile concluzii, bazate pe propriile experiente de viata", adica e o carte pentru oamenii care nu au reusit sa-si contruiasca propria filosofie de viata. Eu am citit un pic din carte vara trecuta e destul de ok. Am cont si pe forumul site-ului mi l-am facut tot vara trecuta, uni cred in existenta magiei alti nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Lizzu):

" il crede pe Satana creatorul pamantului si oamenilor."
Aici tiind sa te contrazic Liza, satanisti moderni nu cred in zeitati, poate cei traditionali/spirituali da ceilalti nu.

| Lizzu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ma pricep prea bine la tipurile de satanism, dar da, m-am referit la satanismul dintotdeauna existent, cel traditional. happy

| RAY a răspuns (pentru lpavel):

Vai ce frica mie m-am convins ca o sa ard o eternitate in iad sigur

Ai vazut tot filmul? Sau numai ai derulat si te-ai uitat la cateva secvente?

Are rost sa ma uit daca deja mai condamnat la o vesnicie in iad

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred pa naiba simbolic sunt satanisti

anonim_4396

Cei moderni sunt ateii, ei il vad pe satana ca un arhetip al comportamentul uman

Eu nu te condamn, ca eu nu am nimic cu nimeni dar totusi din curiozitate ar trebui sa te uiti la tot filmul, pentru ca tu crezi ca le sti pe toate, ca D-zeu si iadul sunt numai povesti, ei, acest film se bazeaza pe o intamplare reala si este vorba de un doctor care si el ca si tine avea o explicatie pentru toate, pana nu a ajuns cu adevarat in iad... nu povestesc tot filmul, dar inainte de a fi asa sigur pe tine trebuie sa te documentezi din ambele parti nu numai de partea care-l neaga pe D-zeu!
Si crede-ma cei care nu cred in existenta lui D-zeu, dupa moarte chinurile si suferinta de care o sa aiba parte o vesnicie, este de nedescris, neimaginabila!
Deci pentru voi toti ateii si satanistii de aici nu ar fi mai simplu sa credeti in EL? Viata pe pamant, 70 - 80 de ani, acolo in rai sau iad e numai 1 saptamana! Acum gandeste putin cat e o vesnicie sa arzi intr-un foc atat de puternic incat nu se poate imagina... Se merita necredinta asta pentru un chin atat de cumplit?

| SuperSaiyan4 a răspuns:

Aia satanica o fost scrisa de unu cu probleme psihice, iar cea crestina de intelepti, tu care crezi ca e autentica?

| albaKiara explică (pentru SuperSaiyan4):

Cu siguranta aia crestina big grin

Nu ma condamni dar imi doresti sa sufar o vesnicie da sigur ca numi vrea raul, voi crestini sunteti sfinti cu toti parca isus spunea si sa faci ce spunea el nu doar sa crezi in el, sa cred cum cred majoritatea din tara asta asta nu-i credinta e doar o prostie

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu sunt ateii pls sebastian fa diferenta te rog eu nu sunt satanist, eu sunt ateu nu spune ca satanisi eglat ateii te rog, eu le-am facut handicapati mintali chiar pe forumul lor

anonim_4396

Eh ti-am spus satanismul modern e o filozofie pentru cei care nu-s capabil sa-si aiba propriul lor stil de viata.