| navarre a întrebat:

Biserica a devenit cea mai profitabila afacere in Romania...e vina noastra ca toleram astfel de practici, ceea ce se intampla acum nu are nici o legatura cu credinta.....intre birurile politicilor si a popilor, saracul om de rand cum sa se mai descurce?
http://www.trilulilu.ro/......rtodoxe-ro

. ISUS nu a luat un ban pentru ce a facut,pe cand astia sunt in stare sa te jupoaie de viu,uitati-va la ei cum sunt imbracati cu haine aurite,ce averi si imobile au,isus cum era imbracat?
Nu cred in popi in biserica dar cred in adevarata Divinitate, este o cale mai simpla decat acesti viermi care se dau ca slujesc Divinitatea (spun ei ca si politicienii)rusine sa le fie, sunt mai necredinciosi decat iuda!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
19 răspunsuri:
| Încrucişătorul a răspuns:

Tineti minte aceste cuvinte:

D-zeu poate sa fie fara religie.
Religia poate sa fie fara D-zeu.

Cu asta, am spus multe...

| WhatheWow a răspuns:

Religia a devenit de mult o afacere, prietene!

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Ai dreptate, Isus nu a luat bani si adevaratilor continuatori ai lui le spus sa faca asa. Ceea ce vedem azi demonstreza ca multi dintre cei ce se declara crestini sunt departe de a fi asa.

| DyNo a răspuns:

Pai daca le dati apa la moara? Daca nu s-ar mai duce nimeni duminica la biserica, ar fi mult mai bine, normal ca daca nu ar mai avea cine sa le dea bani sa isi ia toale si sa se imbrace ca niste cocote de lux si religia judeo-crestina s-ar ''evapora'' incet, dar sigur din vietile noastre.

| stroedaniel13 a răspuns:

Asa e!

Isus nu a luat niciun ban dar din pacate bisericile nu se pot construi doar din vorbe. este nevoie si de bani.

Eu unul daca as vrea sa incep o afacere profitabila nu m-as face preot. mai degraba as incepe mai multe magazine online (pe diferite teme). Am gasit aici (http://www.afaceri-profitabile.com) un articol intereant despre asta

| RaduMD a răspuns:

Acuma, hai să fim serioşi: în Top 100 la "averi în România" nu îmi amintesc să fie vreun preot. Politicieni, da! Avem în top foşti arhitecţi care au dat-o în afaceri cu petrol, avem foşti tenismeni care acum vând maşini, chiar şi ciobani avem care acum fac afaceri pe picior mare cu Armata. Dar vreun preot, nu avem.

Se vede că nu mergeţi la biserică, nu numai după limbajul lipsit de iubire creştină, ci şi din aceea că nu ştiaţi că hainele aurite sunt ale bisericii, nu ale lor: ei şi le pun şi le dau jos în sacristie, care e dressing-room-ul bisericii. Nu le pot nici măcar lua acasă.
Pe mine, de 20 de ani de când merg la biserică, nu m-a jupuit niciun preot şi nu pot decât să mă mir când alţii afirmă că au fost jupuiţi şi să mă întreb: "oare oamenii aceştia, la ce biserică au fost?"

| shadovv a răspuns (pentru RaduMD):

Subscriu!