| Crisis a întrebat:

Biserica e loc de recoltat saliva mai nou? Nu de-alta dar daca pui un lighean sub icoanele alea pe care le pupa toate babele sigur strangi vreo juma de litru de saliva.
Ba mai mult, poate se face si loc de luare de sange, ca tot se bat enoriasii sa intre si sa se roage la marele bo$$.
'niezo cu voi. Seităn in voi.

14 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Mai nou? Asta e de mult timp...

| FucktheSystem a răspuns:

De ce în spate și nu în față? laughing

| cristi202 a răspuns:

Mai, dar daca tu ai putut cintari saliva aia, inseamna ca si tu ai fost pe acolo sa te inchini. Si de unde stim noi ca vreun sfert din jumatatea aia de litru nu e cumva a ta?
happyhappy

| Danutza27 a răspuns:

Sa il umfli (Seităn), poate oi avea si tu dreptate ca se laudau parintii tai cu ce odrasla au la usa casei si se stringe lumea ca la urs la bilci si toti vor sa te scuipe sa nu te deochi. Poate de aici ai ramas tu traumatizat.Ce recoltezi tu nu este treaba mea nici nu recomand cine stie ce ca sunt femeie cu bun simt.

| MoonLight a răspuns:

De unde fratioare mai nou. In biserica pute. N-au mai sters prafu acolo de sute de ani straight face. D-aia nu intru eu in biserica (1. is atee, 2. is alergica)

| costis a răspuns:

Ce TARE esti fratioare. Si COOL. Daca tragi pe nas sticla pisata colorata, poti sa scoti niste JERBEEEEEEEEEEE. (Asta pana devii un soldat universal)

| thealchemist a răspuns:

Ce ma intreb eu e cum se cheama perversiunea ta. daca stai sa observi cum saliveaza babele trebuie sa fie excitant pentru tine, nu-i asa?

| Crisis explică (pentru thealchemist):

Imi excita gandirea la lucruri ghiavolesti.

| SfantulDuh a răspuns:

Aveti grija ce vorbiti, fii mei, sunt cu voiii!

She dracu, jigniti pe la spatele meu icoanele? ba copchii, pototilitiva ma, nu mai injurati ma in pu/la mea, si nu mai beti, apropo, Crisis, cand dai berea aia, ca nu degeaba ti-am dat harul divin, si nu mai fumati, Woodenpints, cand imi ianpoiezi Jointu' ala?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru SfantulDuh):

,,nu mai injurati ma in pu/la mea''
Daca esti Duh cum naibii ai pwula?

| Danutza27 a răspuns (pentru SfantulDuh):

Stai bre ca te stiam la Socola cum de ai scapat, stiam ca te trateaza cu dusuri reci si electrosocuri Am inteles ca nu aveti acc la comp pe acolo, ca va dati in cap cu tastaturile de inteligenti ce sunteti.Tu nu spui prostii mereu.ci doar cind deschizi gura sau apesi pe clape. Fraierule

| SfantulDuh a răspuns:

Am si piz/da, daca vreau ca doar de aia sunt Sfant Duh, sa fac ce vreaor mucshii mei, chiar sa reinventez garamatica, si alfabetarul.

| SfantulDuh a răspuns:

Danutza, care dracu e treaaba ta? Te-am jignit eu, ce *** mea te iei asa de mine (in general nu-s asa vulgar da m-ai enervat)? Du-te dracu si trageti-o singura daca iti umbla hormonii prin cap, esti nefwtuta, ce dracul ai?
Woodenpints, ma bazez pe tine.

| Saraaaa a răspuns:

laughing ce imaginatie\

Întrebări similare