O alta secta de pagaini care isi fac reclama!
Este un site nou, copiat si tradus de la americani, ...in scopul colectarii de date personale si folosirii lor ( Dumnzeu stie cum) posibil fraudulos, ca nu-i mentionata ca respecta vreo lege si nici nu este inregsitrata legal in Romania... deci este un site SUSPICIOS care aduna date personale si nu raspunde legal nicaieri!
Nu-l recomand!
https://ro.kingdomsalvation.org/privacy-policy.html
De vreo 2000 de ani vine Iisus din nou...cred ca vine cu CFR-ul de intarzie atata.
El așteaptă ca noi sa ne pocăim, de asta ne mai da timp la dispoziție pana bine. Dar dacă vreo 2000 de ani se spune ca e aproape, cât de aproape ar trebui sa fie acum? Foarte curând va veni
Trebuie sa ne pocaim chiar toti ca sa vina? Sau sa spunem ca 50% e suficient?
Nu știu eu. Nu e vorba de nr, adică pot sa se pocăiască numai 5, dacă ăsta e planul lui Dumnezeu. El decide cati trebuie sa se mai întoarcă la El. În plus, nu e vorba numai de cei necredincioși, dar și cei credincioși au nevoie de pocăință, ca pana la urma suntem oameni, care păcătuim... Toți avem nevoie de pocăință.
Sunt multe neadevăruri scrise în acel articol.
1. ''Primul semn al venirii Domnului Isus: Apariția cutremurelor, foametei și războiului'' - astea au fost dintotdeauna.
2. ''Al doilea semn al venirii Domnului Isus: restaurarea Israelului'' - fals, trebuie să se construiască templul din Ierusalim
3. ''Al treilea semn al venirii Domnului Isus: Evanghelia va fi predicată în fiecare colț al lumii'' - fals, încă nu s-a predicat Evanghelia la toată făptura.
4. ''Al patrulea semn al venirii Domnului Isus: Bisericile sunt pustii și dragostea credincioșilor este rece'' - în România bisericile nu sunt pustii.
5. ''Al cincilea semn al venirii Domnului Isus: Apariția Hristoșilor mincinoși'' - hristoşi mincinoşi au fost dintotdeauna începând cu primele secole când au apărut primele erezii. Şi cei care au scris articolul de mai sus sunt hristoşi mincinoşi.
Hristosii mincinosi sunt cei ce se dau drept Domnul Isus, nu persoanele care scriu articole cu ceea ce scrie în Biblie. Acele semne sunt scrise în Matei 24. Mai citește și după spune ca e fals.
Exista multi pocaiti care au luat-o razna,prezic doar apocalipse,mantuiri,sosiri de Isusi, etc.
Cutremure, foamete, razboaie, necredinciosi si pandemii au existat dintotdeauna.
Este doar un alt rahat pentru cei carora le place.
"sosirile de Isusi" sunt false, chiar scrie în Biblie ca dacă vor apărea hristosi mincinosi, sa nu i credem
Sunt multe semne ca în curând va fi răpirea, chiar biblice. Asa nu e un alt rahat, ci e adevărul. Și ortodocșii cred în Biblie... Sau, cel puțin, asa știam. Pai aceste lucruri sunt scrise fix în Biblie.