| Arjunaa a întrebat:

BOR,afacere de peste 3 miliarde de euro?
Oameni buni,ce legatura au astia din BOR,cu Dumnezeu?
De fapt Dumnezeul lor este banul,averile,masinile, terenurile......http://morometia.ro/......e-de-euro/

10 răspunsuri:
| William a răspuns:

De ce nu te-ai facut si tu popa daca iti plac banii?

| Filip23 a răspuns:

Eu unul nu platesc sume mai importante, decat la Manastirea Hadambu (cca 200 lei/an, pentru ca simt ca am primit mai mult decat insutit de acolo). In rest, nu cred ca din 2-3 lumanari si 2-3 lei se strang averi.

Acum depinde si de pe ce site iei informatii.

| milan9 a răspuns:

3 miliarde daca s-ar lua caramida cu caramida tot ce sta in picioare, inclusiv ce mai avem de la Stefan cel Mare, dar stiu la ce te referi, si asta ma deranjeaza si pe mine... unii tineri s-au facut preoti fara sa stie ca prin asta s-au angajat la un sacrificiu in folosul comunitatii si nu la altceva sad

| sublime89 a răspuns:

Daca am fi un popor mai rational, BOR nu ar putea exista, sau cel putin nu in forma in care exista azi. Probabil ca desteptarea noastra va dura foarte mult, si BOR va avea inca multi ani de prosperitate.

| justadream94 a răspuns (pentru sublime89):

Daca desteptarea noastra ar fi existat acum eram un popor prosper..si nu BOR-ul e problema..chestia asta se practica de mii de ani. uita-te la averea bisericii catolice in Italia sau in alte tari..candva lumea dadea zeciuiala bisericii conform bilbiei adica 10 % din profit

daca intr-un an castigi 100 mil 10 trebuie sa le dai bisericii..si lumea se plange ca biserica are avere..masinile sunt donate si ai vrea sa le vanda sau ce? daca cineva iti face tie un cadou si vede ca tu il vinzi cuiva sa donezi banii ce crede? ca il iei de fraier.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inghiti toate minciunile,mai vezi si sursele de unde vin,si iti spun sincer daca inghiti prea multe in ani si ani,ti se face greata, de stiinta de lume si nu ramane decat o mica cararuie pe care sa apuci dar e cam pustie fiindca foarte putini apuca pe ea, ori de frica ori fiindca cred ca nu pot ajunge la capat si stii ce e culmea? ca toti merg cu turma, la taiere, si toti striga ca aias sant prosti care o iau pe cararuia credintei.de ce? fiindca sant multi, se cred destepti, dar sant o turma de berbeci. OAMENII sant aceia care nu se tem sa mearga drept.

| justadream94 a răspuns:

Nu BOR-ul e problema..chestia asta se practica de mii de ani. uita-te la averea bisericii catolice in Italia sau in alte tari..candva lumea dadea zeciuiala bisericii conform bilbiei adica 10 % din profit

daca intr-un an castigi 100 mil 10 trebuie sa le dai bisericii..si lumea se plange ca biserica are avere..masinile sunt donate si ai vrea sa le vanda sau ce? daca cineva iti face tie un cadou si vede ca tu il vinzi cuiva sa donezi banii ce crede? ca il iei de fraier.

toti cred niste articole scrise de iehovisti care incearca din greu sa defaimeze BOR-UL
am ramas uluit ce organizatii idioate exista care muncesc asa din greu pentru asta..nu pot sa cred ca oamenii se lasa asa manipulati de sectele astea

ia si te informeaza bine tare..citeste si biblia si afla lucruri noi. oamenii isi cam pierd credinta dar si credinta in biserica..de ce BOR nu sare in sus si se leaga de averile hotilor sau ale iehovistilor sau catolicilor? ca si astia au averi colosale..sau de ei de ce nu se scrie?

uita-te ce avere are papalitatea.

| Arjunaa explică (pentru justadream94):

BOR-ul nu e problema!? hai sa dam gunoiul sub pres, si barbosii astia sa traiasca in lux in continuare pe spatele prostilor, folosindu-se de numele lui Dumnezeu! Bravo mai justadream94, bine mai stai cu,, mansarda''!

| justadream94 a răspuns (pentru Arjunaa):

Cum poti sti adevarata avere BOR? uita-te ca au in spate zeci de spitale tinute de ei..cam 700 unitati de azile, case de copii spitale tinute din banii lor.

culmea ca BOR e problema dar parmalentarii sau restul coruptilor care practic au falimentat tara si au lasat lumea fara loc de munca..care au vandut tot nu sunt vazuti asa rau laughing

de ce sustin eu ca am dreptate. evident multe speculatii toti acuza..mai ales cei din alte culte religioase..sau ma rog alti eretici

daca ai fi citit putin si biblia sau anumite carti destul de vechi ale preotilor ai fi stiut ca de ceva vreme se stia cam unde v-a ajunge oemnirea si ca lumea o sa se rupa de biserica..ca se vor ridica impotriva ei si ma rog..alte cele

| luci12nf a răspuns:

Haha. Ce glume bune zici happy milan9 are dreptate. Daca iei caramida cu caramida posibil. S-a facut un articol interesant care vorbeste despre banii BOR. Deci, BOR a dispus de 60 de milioane nu miliarde de euro(diferenta enorma) dintre care ce credeti ca au facut? 30 milioane de euro au fost investiti in proiecte caritabile. Si mai zicea de Pepsi sau o firma tot de asta : 1, 5 miliarde, nu milioane ca la BOR si credeti ca au ajutat prea mult? Nu. Din 1.5 MILIARDE doar 2-3 milioane au fost date in scop caritabil pe cand BOR a dat mult mai mult. Si ca o concluzie : Tara e vanduta e vanduta si furata de parlamentari in ultimul hal- nu fac nimic pentru tara si voi ziceti de BOR...