Experienta tipica de aratare demonica. A fost un spirit rau. Se intampla multora. Doar ca usor diferit. Un exemplu: un fost coleg statea pe spate, si a simtit o apasare in piept ca de om de 100 de kg. Si el teapan, fara sa poata sa se miste sau vorbi ca sa o trezeasca pe partenera de linga el. Ea nu a simtit nimic. Totul a durat cam un minut, crezuse ca se va sufoca. Pentru el a fost extrem de real.
Daca se mai intampla, cheama in gind Numele lui Isus. Ajuta cel mai bine. Si ideal ar fi, fie sa dormi cu lumina aprinsa, fie sa ai o lumina de veghe, dar sa fie suficient de puternica incit sa se vada acceptabil in camera.
De ce sa fie lumina?
Cel rau nu suporta lumina. Nici la nivel fizic cand se arata. Multi care au avut asemenea experiente seara de seara, cand au dormit cu o sursa de lumina nu au mai avut probleme.
Se vede că nu ai citit nici-o dată despre paralizia în somn. Ce descrii tu acolo sunt simptomele tipice acesteia, mai ales dacă încerci să te zbați și să reziști.
Spun asta din proprie experiență pentru că și eu am experimentat și o experimentez destul de des. Cheia e să te relaxezi nu să te zbați, iar entitățile sunt doar produse ale unei minți îmbibate în aberații religioase. E curios cum mie nu mi-au apărut nici-o dată astfel de entități, și nici celor care nu cred în religii, dar vouă religioșilor vă apar tot felul de bazaconii. E clar că singura explicație logică e faptul că acestea sunt generate de mintea noastră, de subconștient, dar voi respingeți o asemenea explicație pentru că nu se potrivește cu poveștile primitive și absurde în care credeți.
Cind te va stringe o mina de git in miezul noptii la modul cel mai real, desi stii ca esti singur acolo, mai vorbim despre cit de infim e acest lucru. Si daca doar rugaciunea ajuta, pentru ca au fost oameni chinuiti de asa ceva, si doar rugaciunea le-a rezolvat problema, ghici ce e.
Una e paralizia in somn, cand doar intepenit ramii pe moment, alta e activitatea demonica, care poate avea manifestari extrem de ciudate.
Am spus tipica pentru ca seamana mult cu alte manifestari.
Te uiti la filme xxx sau de groaza? Demonii in general ne ataca atunci cand le oferim canale pacatoase de acces in viata noastra. Daca vrei sa scapi definitiv o poti face daruindu- ti viata Mantuitorului Hristos, cerindu- ti iertare pentru toate pacatele si primind iertarea Lui.
Spiritele, duhurile si sufletele sunt inventii primitive ale unor oameni nestiutori si cu inteligenta redusa care sa explice functionarea omului care era vazut ca o marioneta dirijata de suflet. Daca omul citeste si vede filme cu asemenea aberatii, e normal sa le viseze. Daca introduc in creier informatii false, minciuna, fantezie primitiva, superstitii, dogmatism religios si altele de genul asta, atunci asta voi visa: dracusori, fantome, spirite, spiridusi, duhuri Pentru ca un om sa se simta bine trebuie sa aleaga ratiunea si stiinta in locul nestiintei, superstitiilor, lipsei de ratiune, dogmatismului religios, vrajitoriei, numerologiei, astrologiei si a altor povesti false lipsite de orice valoare, dar bune pentru prostirea omului credul si nestiutor. Prin stiinta se ajunge la adevar, iar prin credinta se ajunge la minciuna. Pentru a fi inselat, omul trebuie sa fie nestiutor(sa nu cunoasca adevarul si sa ignore realitatea) si sa fie naiv si credul. Daca omul vrea sa nu fie inselat, atunci trebuie sa aiba credinta zero si cat mai multa ratiune.
Cel mai probabil ai experimentat paralizia in somn iar cu putina paranoia capul tau a debitat o poveste despre demoni si zei asa cum se intampla in general in creierul reliosilor. Unii americani care experimenteaza asta spun ca au fost vizitati de fiinte extraterestre deoarece vedeau o lumina orbitoare in timp ce ei nu se puteau misca, actiunea fiind in timpul noptii. Ar fi bine sa lasi si stiinta sa vina in viata ta, nu doar o religie falsa. Citeste despre paralizia in somn sau cauta cateva documentare pentru mai multe detalii. O zi buna si nu baga in seama ce-au debitat tantalaii aia de mai sus.
Problema e ca nu pot sa mi dau seama daca a fost vis sau realitate insa stiu ca m-am ridicat si am văzut apoi m-am pus jos si am intepenit.
Ori a fost un vis, ori a fost o paralizie in somn. Nimic altceva! Nu asculta tampeniile alora de mai sus, habar n-au pe ce lume traiesc. Daca se nasteau in India spuneau ca Budda ti-a dat un semn al bunei credinte.
In orice caz, lucrurile astea se intampla rar si au explicatii stiintifice concret dovedite. Nu trebuie sa te ingrijorezi.
Mi s-a intamplat seara de seara o lunga perioada de timp.
Fiecare o numeste cum poate. Intre timp am citit despre vise lucide si am invatat sa le controlez.Acum inainte sa adorm cand ma aflu intre cele doua lumi cea a viselor si cea asa-zisa reala trec in partea cealalta constient.Stiu ca visez si fac ce-mi trece prin cap.
Frica nu-si are locul in astfel de situatii, trebuie sa ai incredere ca nimic rau nu se poate intampla si sa te lasi purtata de evenimente.
Daca iti antrenezi vointa poti face orice.
Amaratul ala de post ortodox este un exercitiu de vointa.
Cei slabi cedeaza dupa cateva zile.
Visez foarte multe de a lungul nopții si mereu controlam ceea ce făceam. Dar am o frica imensa, nu stiu de ce, parca a fost diferit, nu pot sa mi amintesc daca a fost vis sau realitate
Si eu simteam entitati si imi era frica pe vremea cand credeam in biserica si in bazaconiile ei.Acum cand imi apar in vise le invit sa se duca sa inspaimante indoctrinati ca la mine nu au niciun efect.Si pleaca imediat.
Acum mi se pare simplu dar a fost un intreg proces lung si anevoios care a durat cativa ani.
Cred că a fost un vis, însă există șansa să fi fost dracul. Chemați un preot să sfințească casa, să fiți siguri.