| Mădă0611 a întrebat:

Bun, am observat ca multi vorbiti despre un creator; orice creatie are nevoie de un creator, foarte uzatul exemplu cu ceasul si ceasornicarul, pictura si pictorul, dar pe ce va bazati cand afirmati ca acel creator e Yhwh, dumnezeul lui Avraam, din moment ce exista atatia zei, atatea carti sfinte si atatea minuni?

40 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru CristiB93):

Daca te nasteai in india spuneai la fel, daca te trimitea iisus in iad ce spuneai nu isi convenea

| sublime89 a răspuns:

Si din moment ce ar putea fi atatia zei pe care inca nu i-am descoperit sau inventat.

| VOLVO4LIFE a răspuns:

Eu nu inteleg de ce cativa oameni zic ca de ce Dumnezeu da necazuri si bla bla, omul si-a f
o cu mana lui, pentru ca e prea marsav. Dumnezeu exista, dar sufletele unort oameni au fost ''cucerite'' de cel rau si credinta lor a incetat.Ganditi-va de mai multe ori inainte de a spune ca El nu exista, sau de a inceta sa mai credeti.In momentul acesta pe pamant se da o lupta intre om si cel rau, si se pare ca castiga cat mai multe suflete.Asa ceva trebuie sa inceteze, ganditi-va!

| dragos38 a răspuns (pentru VOLVO4LIFE):

Inca un sectant? din ce secta faci parte? caci pentru secte lumea se imparte in doua, in stanga dracul laughing si in dreapta YHWEH. Sau in coltul din stangaaaaaaaaaa Lucifer, challengerul la titlul suprem ''Master of the Univrse'' iar in clotul din dreaptaaaaaaaaaaaaaaa YHWEH, Heavyweight champion of the Universe laughing))))))

| Mădă0611 explică (pentru VOLVO4LIFE):

Intrebarea e alta.

| enachemonica a răspuns (pentru Salontanul):

Si eu gindesc exact ca tine.Ma bucur de cea ce am citit.

| CristiB93 a răspuns (pentru RAY):

Daca ma nasteam in india, corect era sa raman la religia de acolo, si cred ca asa facem, simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

Di acord fa imi plase omul omul curios,da cand intrebi di ci nu-ti lasi acu acasa? chiar trebui sa intapi mereu? ca daca ai fi o albina, ar fi ci ar fi, da VIESPE? ii bini sa fii viespe, la trup, da sa nu ai si ac.

| M25M a răspuns (pentru Neymar3000):

Mda... si varianta tarana + apa atinge paroxismul logicii.

| Neymar3000 a răspuns (pentru M25M):

Chimiei.