Si din moment ce ar putea fi atatia zei pe care inca nu i-am descoperit sau inventat.
Eu nu inteleg de ce cativa oameni zic ca de ce Dumnezeu da necazuri si bla bla, omul si-a f
o cu mana lui, pentru ca e prea marsav. Dumnezeu exista, dar sufletele unort oameni au fost ''cucerite'' de cel rau si credinta lor a incetat.Ganditi-va de mai multe ori inainte de a spune ca El nu exista, sau de a inceta sa mai credeti.In momentul acesta pe pamant se da o lupta intre om si cel rau, si se pare ca castiga cat mai multe suflete.Asa ceva trebuie sa inceteze, ganditi-va!
Inca un sectant? din ce secta faci parte? caci pentru secte lumea se imparte in doua, in stanga dracul si in dreapta YHWEH. Sau in coltul din stangaaaaaaaaaa Lucifer, challengerul la titlul suprem ''Master of the Univrse'' iar in clotul din dreaptaaaaaaaaaaaaaaa YHWEH, Heavyweight champion of the Universe ))))))
Si eu gindesc exact ca tine.Ma bucur de cea ce am citit.
Di acord fa imi plase omul omul curios,da cand intrebi di ci nu-ti lasi acu acasa? chiar trebui sa intapi mereu? ca daca ai fi o albina, ar fi ci ar fi, da VIESPE? ii bini sa fii viespe, la trup, da sa nu ai si ac.