Dap, daca nu mai crezi in teologia crestina... nu mai crezi in teologia crestina. Deci nici in Diavol.
Si atunci pactul cu Isus sau pactul cu Diavolul sunt ca pactul cu Greuceanu si pactul cu Fat Frumos. Adica fantezii.
Da, eu m=am botezat la 16 ani și am promis că îmi dăruiesc viața Mântuitorului Hristos, la 19 ani în urma unei depresii sentimentale mi-am pierdut credința, am ajuns la concluzia că Dumnezeu sau e rau sau mai degrabă nu există, nu m=am mai rugat deloc și încercam să distrug și credința altora.La 24 de ani, la sugestia cuiva L=am provocart pe Creator dacă există să mi se arate și acea experiență m=a determinat să mă reîntorc la credința crestină.
Dacă tu ești mai redus. păstrează pentru tine de’ale prostiei unde te încadrezi. Nu pulveriza și pe aici cu neștiința ta... te rog frumos!
Adica vrei sa spui ca tu esti mai destept decat el, tu care crezi in superstitii, in spirite din alte dimensiuni, in personaje divine care au cunostinte infinite si pot face orice lucru cu puterea mintii?
Eu cred ca dintre voi doi el e inzecit mai destept. Nu vezi naiba ca si religiosul ala fanatic care a comentat primul, si te asigur ca e mai fanatic decat tine in ale religiei, iti spune sa nu mai abezeri si sa nu mai crezi atatea prostii? Ce e cu tine? Pe ce planeta te.ai nascut? Cine te.a indoctrinat cu dogmele astea de adormit copii si vrajit nebuni? Tu nu realizezi cat de penibil esti? Cum e sa traiesti o viata de om reala dar totul sa.l asimilezi cu Dumnezeu care n.are nicio dovada existentiala? Vrei in continuare sa o faci pe nebunul care isi apara doctrinele familiei si zonei din care face parte fara sa-i pese si fara sa.l intereseze lumea reala din care face parte? Ca tine mai sunt milioane de oameni din intreaga lume care fac parte din zeci de mii de religii si toti se jura ca religiile lor sunt cele adevarate. Fiecare spuneti ca aveti dovezi existențiale pe care creierul vostru le interpreteaza gresit in disperarea de a gasi o dovada. Ce te face sa crezi ca tu esti superior lor daca tu unul nu ai experimentat nimic, doar iti aperi dogmenele indesate in creier de biserica, scoala si familie? Care e dovada ta? Textele Biblice? Vrei sa.ti arat cu o carte de povesti cu Batman ca exista Batman? Ai experimentat, te.ai documentat pentru fiecare religie in parte pentru a spune ca a ta pare ce.a mai palpabila din punctul tau de vedere sau spui ca a ta e singura adevarata doar pentru ca asa ai fost nascut sa crezi? Esti printre cei mai penibili oameni si printre cei mai dezinformati si nepregatiti la argument de pe aceasta platforma cel putin.
Mai redus decat cine?
Nu se face pact cu diavolul, nu există așa ceva! Vă luați după toate prostiile de pe net...
adyandrei11 întreabă:
PaulMadalin8540 întreabă: