anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna acum cateva zile mia decedat bunicu si as vrea sa stiu am voie sa am contact sexual cu prietena in aceste 40 zile?

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Holiday a răspuns:

Gandeste-te altfel. Cand tu vei muri ti-ai dori ca nepotul/nepoata sau alta ruda sa faca asta?
Nu prea cred...

| sublime89 a răspuns:

Normal ca ai voie. Cine ar putea sa nu-ti dea voie, in afara de prietena?

| Felys a răspuns:

Cu ce l-ar ajuta pe bunicul tau sa fii abstinent 40 zile, crezi ca se intoarce inapoi, mortii cu mortii vii cu vii, traieste-ti viata in continuare

| Miauti a răspuns:

Holiday ti a raspuns corect. Acele 40 de zile mai mult e de pomenire. Din punctul meu de vedere e vb de respect fata de cel decedat. Ata timp cat ai fost crescut cu crestinism vei fi afectat in subconstient.

Sfatul meu e daca ti in tine 2 saptamani vei avea o partida tare dupa happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se va bucura sa va vadă ca o faceți.
Se spune ca spiritul lui mai sta 40 de zile prin împrejurimi.

| PeFuga a răspuns:

Fa cum simti! Daca te simti vinovat facand sex in aceasta perioada, atunci explica-i prietenei ca pentru tine este importanta abstinenta in acest moment...

| BlackSulphur a răspuns:

Crezi ca ultima ta dorinta a bunicului tau a fost sa nu ai contact sexual cu cineva 40 de zile dupa ce moare el? Daca raspunsul este da, atunci n-a fost o pierdere.

| DarkAndDreary a răspuns:

Fă ce vrei.

| Blamely a răspuns:

Normal ca ai voie. Fă-ți de cap.

| ElenaRomann a răspuns:

Pacat e in orice conditii inainte de casatorie. Si e unul care va va afecta grav familile.

| BlackSulphur a răspuns (pentru ElenaRomann):

"Pacat e in orice conditii inainte de casatorie. Si e unul care va va afecta grav familile."

Explica-mi, cum va afecta familia faptul ca el va avea niste momente placute cu "femeia" lui?

| Zurelin a răspuns:

Este o intrebare prea serioasa, du-te la un Preot, aici nu o sa gasesti raspunsurile necesare