| Pufuletica98 a întrebat:

Buna am 13 ani si vreau sa va intreb ceva:1.De ce dati vina pe Dumnezeu daca multe persoane au fost ucise.Nu este vina lui ci a prostilor fanatici care nu au inteles mesajul sau.2.Ce credeti despre musulmani sau islamici? Eu cred ca sunt doar niste asasini fanaci dusi de cap de catre satana pentru ca ei nu stiu altceva decat sa ucida.In coran zice clar ca trebuie sa ucizi si sa scoti capul la cine se impotriveste lui mohamed(ce era un schizofrenic posedat). Intrebare pentru arabi:de ce urati noi femeile si ne tratati mai rau ca pe caini? Sunteti invidiosi cumva? 3.Intrebare pentru satanisti:de ce va lasati dusi de nas de capra aia urata.Adica voi satanisti stiti ca satana e urat si rau si va lasa de izbeliste si va va lua in bratele de foc al iadului.Atunci ce naiba va mai rugati la el? Dumnezeu sa fie cu voi!

Răspuns Câştigător
| ioana100 a răspuns:

Nu trebuie sa ii judeci,nimeni nu e in masura, in afara de Dumnezeu la momentul potrivit, fiecare isi va avea o socoteala pentru pacatele savarsite.
Necuratul este foarte viclean, mai ales in vremea aceasta, plina de ispite, lumea nu este cumpatata.Ne facem nenumarati idoli: personajele din filme/cantareti, dependenta cumpararii hainelor, mancarea in exces si multe altele.Pe acest site, nu cred ca vei gasi musulmani sau satanisti, cel putin, nu o sa raspunda la aceasta intrebare.Noi,toti,ar trebui sa ne oglindim pacatele facute, sa cerem cu smerenie iertare la Dumnezeu, nu trebuie sa numaram pe ale aproapelui.

39 răspunsuri:
| Alikke a răspuns (pentru RAY):

Apropo.
Mi se parea ca esti destept.
Pentru ca imi placea cum raspundeai si ce intrebari puneai si ce raspunsuri dai.
Dar mi se pare ca toti ateii sunt la fel. Niste jigodii care se cred perfecte si care cred ca au idei perfecte.
Sincer vroiam sa nu cred asta despre toti ateii pentru ca majoritatea cu care am vorbit stateau cu nasul un metru pe sus. Chiar daca le dadeam explicatii stiintifice la ce credeau se uitau la mine ca la poarta noua.
Acuma va trebuii sa ma convinge-ti ca ateii nu sunt niste animale reduse.
Fara suparare dar m-a ofensat tonul tau superior.

| RAY a răspuns (pentru Alikke):

Nu-i adevarat nu te conider inferioara deloc, asta pentru ca oricine poate sa se informeze ar fi culmea sa te consider inferioara pentru credinta ta, imi pare rau pentru ofense

| Alikke a răspuns (pentru RAY):

Eh. Este in regula.
Am cunoscut atei de genul atat de multi incat nu ma mai mira.

| Raynn a răspuns:

Eu cred ca sari la concluzii tampite si esti prea mic pentru a fi constient de ce se intampla in jurul tau. Stai calm ca si in biblie iti spune sa omori pe oricine care nu asculta cuvantul lui dumnezeu.

| 4b a răspuns:

1.asa procedeaza omul, da mereu vina pe El fara sa aiba un habar mai mare de adevarata situatie;
2.sunt si ei oameni, insa fara prea multa intelepciune;
3.nu ma incadrez in categoriebig grin
Apropo: la multi aniwinking

| Pufuletica98 explică (pentru 4b):

Multumesc pentru raspunsurile educate dar nu este ziua mea.

| 4b a răspuns (pentru Pufuletica98):

Stiu mei, insa trebuia sa specific ceva si de frumoasa ta varstawinking

| Pufuletica98 explică (pentru 4b):

Sa stii ca daca am 13 ani nu inseamna ca sunt mica.Eu mi-am aruncat papusile la sapte ani pentru ca ma plictiseau si in plus religia este argumentul meu preferat dupa al doilea razboi mondial desigur(nu ca as fi de acord cu ce s-a intamplat atunci)winking

| FucktheSystem a răspuns:

1.Dumnezeu spune explicit în Biblie să omori, ori Biblia nu e sfântă ori Dumnezeu nu există.
2. Toate religiile au dus la crimă.