Eu nu te pot îndemna să alegi religia dar îți pot spune să-l alegi pe Dumnezeu credința noastră în Dumnezeu și Iisus Hristos din Nazaret este singurul și unicul Dumnezeu Adevărat credința noastră trebuie sa fie în Dumnezeu fără nicio limită și să nu ne abatem de la Dumnezeu niciodată.
Ca sa te pocaiesti trebuie sa apara o schimbare in viata ta. Sa lasi pacatul si trecutul tau murdar in urma si sa incepi o viata noua in Isus Hristos. Desigur, trebuie sa iti para rau pentru trecutul tau, sa te rogi Domnului sa ti l ierte si sa nu mai faci din nou acele păcate. Sa citesti Biblia, sa te rogi, sa canti Domnului... cam asta ar trebui facut... si pregateste te de venirea Lui. Si, nu uita de botez, fara de care nu poti ajunge in cer
Apropo, si eu tot la 17 ani am facut botezul si nu regret nicio clipa alegerea facuta
Ai putea sa faci un copil tot la 17 ani a sa duci traditia de pocaiti mai departe.
Să te pocăiești în primul rând.
Sunt mai multe de spus și de înțeles de aceea îți recomand să te duci la o biserică unde se face cateheză înainte de botez. Vorbești cu prezbiterii din biserică și afli dacă oferă această instruire.
Dacă nu și vrei ca totul să se petreacă în biserica locală vorbește cu prezbiterii sau cu prezbiterul în care ai încredere să te instruiască el/ea. Cel mai bine este ca înainte de botez să primești acordul de la cineva de încredere care te-a instruit(dacă nu ucenicie atunci măcar catehizare) și care ți-a evaluat comportametul și credința.
Noi putem să-ți scriem cărți aici, dar nu se compară cu același lucru spus față-n față de către un prezbiter de încredere.
Cele mai importante lucruri pentru tine acum sunt rugăciunea, cititul Bibliei și catehizarea.