| AndreeaCR7 a întrebat:

am jucat ouija sambata ziua, in seara aceea nu am mai putut sa dorm, a doua zi am jucat iar, ma tot trezesc noaptea de atunci. Azi am incercat iar, si am vorbit cu un spirit/demon pe nume "Zozo", mi-a dus oarecum mana pe luna, iar dupa mi-a format literele "DIE", credeti ca e posibil sa se intample ceva? Mentionez ca am spus "GOODBYE" si el mi-a spus. Va rog fara raspunsuri aiurea. Dau funda big grin

14 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Demonii sunt foarte periculoși. Mai bine evita tot ce are legătură cu spiritismul.

| ania a răspuns:

Dacă chemi demoni ei răspund.Mai bine renunță la experimente din astea, demonii nu sunt politicoși, odată ce le-ai dat acces în viața ta pe urmă te hăituiesc, doar Dumnezeu respectă libera alegere.Mai bine alege să-ți dai sufletul lui Dumnezeu, roagă-te-Mântuitorul meu Hristos, îți dăruiesc viața mea ție, îți muțumesc că ai murit pentru toate păcatele mele inclusiv pentru acela de a căuta contactul cu demonii.Primesc iertarea și curățirea sângelui Tău, fii Tu stăpân peste viața mea! Orice demon venit prin oija, Zozo îți poruncesc să pleci de la mine în Numele lui Iisus Hristos, acolo unde te trimite Iisus și să nu te mai întorci, eu îi aparțin Lui!

| RAY a răspuns:

Ai o imaginatie buna

| AndreeaCR7 explică (pentru RAY):

E strict parerea ta big grin

| Holiday a răspuns:

Mi-l arati si mie pe Zozo asta al tau?!laughing Termina cu prostiile. Daca tampeniile astea de table ar face chestii reale chiar crezi ca ar fi lasate pe mana la toti fraierii?!
Ia gandeste-te logic.

| drutzix a răspuns:

Zozo? laughing Ce dracu nume de demon/spirit e asta? Pun pariu ca toti demonii/spiritele din curtea scolii rad de el si ii fura banii de buzunar.
Eu zic sa citesti despre raspunsul ideomotor, si asa o sa afli de ce 'vorbeste' tabla aia cu tine.

| reihiuke a răspuns:

Ai vazut si tu un film http://www.imdb.com/title/tt2076223/ si acum pari interesanta

| AndreeaCR7 explică (pentru reihiuke):

Poti sa nu comentezi daca nu crezi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am auzit, Zozo este un spirit negativ. Probabil n-o sa-ti mai dea pace. Mai bine stateai cuminte si nu te mai prosteai cu placa.

| AndreeaCR7 explică (pentru anonim_4396):

Prima data am facut-o din gluma, dar dupa ce am vazut ca e adevart am continuat din curiozitate si mi se parea interesant, dar daca mi-a zis "GOOD BYE", nu inseamna ca a plecat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AndreeaCR7):

A plecat in acel moment, nu a plecat de tot. Daca te mai joci cu placa s-ar putea sa vina iar, desi cred ca oricum poate veni din nou la tine fara sa mai folosesti placa. Mai bine stai departe de ea sau arunc-o.

| AndreeaCR7 explică (pentru anonim_4396):

Dar m-am documentat si nu scria asta acolo, eu cred ca a plecat totusi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O,Andreea draga, nici nu stii de cate ori te-am ucis!
Data viitoare spune-i:
"Nu ma tem de tine, spirit ratacit,
Luna-mi e stapana,
Eu sunt o nebuna,
Iar de tine chiar ca nu am auzit!"
Goodbye!

| GlowingShadow a răspuns:

Daca intrebarea e aiurea, cum nu vrei raspunsuri aiurea? tongue Zozo stie doar engleza? big grin Ai o imaginatie activa, ce sa zic...