Mai bine intreaba un ateu sau pe oricine altcineva ca voi crestinii interpretati biblia cel mai gresit si doar in interesul vostru. Intrebi un crestin ca sa-ti spuna ce vrei sa auzi, nu ce ai nevoie sa auzi.
Am nevoie de raspunsuri concrete si nu de cineva care sa incerce sa imi demonstreze ca Dumnezeu nu exista.
Sunt mulți psalmi de mulțumire pentru Dumnezeu. Dă-ne mai multe detalii despre el...
Este un psalm care lauda minunatele creatii ale lui Dumnezeu, dar nu este vorba de 102, dupa cum credeam eu si am uitat anume despre care este vorba.
De a duce lauda lui Dumnezeu, aceasta valoare o au.
Pentru ce sa-i aduci lauda? Pentru ca de 2000 de ani tot spala omenirea pe creier? Asta este de condamnat, nu de laudat.
Si pentru ce sa-i mai aduci lauda? Pentru ca a omorat in biblie milioane de oameni si a creat dezastre si urgii? Numai la voi se poate lauda asa ceva.
Nu. Si nu vreau sa vorbesc mai multe. Cand primesti ceva de la cineva, nu ii multumesti?
In rarele cazuri cand imi da cineva ceva, da, ii multumesc. Dar lui Yehova ce motiv am sa-i multumesc? Yehova nu a creat nimic, Yehova a fost creat de evrei. Pana si ei au recunoscut-o.