Senior... Este foarte bine sa te gandesti unde ajungem dupa! Dar, iti dau un sfat: Concentreaza-te pe intrebarea "Ce fac si cine sunt?", mai pe scurt "Ce scop am?". Unul dintre raspunsuri este CUNOASTEREA. Iti sugerez sa experiementezi TOT in viata, de la fericire pana la agonie. Si in primul rand sa cercetezi tot: Stiinta, arta, literatura, si ti-a sugera si ocultismul, care sperie pe multa lume. Astfel ai castiga un avantaj major!
Sper sa-mi asculti sfatul :3
Astazi tu spui ca eu calc Biblia in picioare -slaba judecata ai omule,indiferent din ce religie faci parte acolo nu te invata sa fii ironic nejustificat, de fapt isus mentiona: M-au urat pe Mine, fara temei, va vor ura si pe voi! Nu ai inteles nimic prin faptul ca ai scos o multime de versete. TE caracterizeaza rautatea, ori Isus a spus ca adevaratii lui continuatori vor fi recunoscuti prin IUBIRE.IOAN13:34-35.Prin faptul ca ai intrat in joc ai dorit sa-ti areti necredinciosia si lipsa de iubire fata de semeni.A accepta adevarul inseamna a da dovada de umilinta ca sa poti colabora, sa participi la zidire spirituala si morala. Analizeaza-te in ce relatie esti cu D-zeu, vezi daca gandirea ta este acceptata.
Mântuitorul a vărsat Și-a vărsat și sîngele, a vărsat și lacrimi, dar tot El a scos și biciul pentru a exclude profanarea sacrului (în cazul nostru al unei învățături fundamentale pentru creștinism. Tot El a avut și cuvinte de indignare, revoltă și mustrare pentru cei ce i-au răstălmăcit cuvintele.
40000 de secte creeaza 40000 de surogate și de feluri diferite de a răstălmăci Învățăturile lăsate Apostolilor și Bisericii Sale.
Față de acele 40000 de contracandidate la adresa Bisericii Sale fiți sigură că Fiul lui Dumnezeu nu are decât cuvinte de mustrare!
Costel95 întreabă: