Asta se intampla numai atunci cand crezi in Dumnezeu si stii ca el vede tot ce faci!
Evident ca esti privita, si anume de Dumnezeu, ca asta te pandeste chiar si cand stai pe tron si vrei sa te stergi cu hartia igienica!
Asa-ti trebuie daca crezi in Dumnezeul veacului acesta!
Dumnezo' te spioneaza. Buna asta cu sfintitul casei. Uite ca eu n-am chemat popa sa imi ia banii si ma simt foarte bine in casa mea. Du-te si viziteaza un psihiatru.
Ce e aia?
Teama obsedanta si angoasanta de întuneric.
Ma sperie ingrozitor
Imi pare rau, vezi daca nu ai in casa obiecte care au legatura cu spiritismul sau cu o persoana care face spiritism. Daca ai orice lucru de felul acesta e bine sa il distrugi.Roaga-l pe Dumnezeu sa te ajute atunci când auzi unele zgomote si foloseste-i numele in acel moment.
A.m.*, inainte de amiaza (00:00-12:00), p.m. inseamna dupa amiaza 12:00-00:00).
Cred ca ar trebui sa-i multumesti mamei tale pentru basmele cu duhuri rele si bune, si preotului care cu asta se ocupa, imbolnavirea mintii ca apoi sa fii dependenta de el si serviciile lui. Nu exista duhuri, spirite, nimic ce poate trece prin pereti si iti poate face rau daca ai inchis bine usa, geamurile. Poate ai musafiri --> http://www.cinemagia.ro/filme/mouse-hunt-vanatoarea-de-soareci-796/ :))
Daca vrei sa nu-ti mai fie frica, renunta la religie si la toate superstitiile promovate de ea, cum ar fi: spirite rele, duhuri, fantome, strigoi, sau cum li se mai spune. Te temi de intuneric pentru ca te temi de acestea.
Inseamna ca preotul care a sfintit casa nu mai avea puteri magice, ori a ramas fara semnal la bagheta magica
Nu asculta de restul. daca sfintesti casa si faci maslu fara credinta nu rezolvi nimic. poate a locuit cineva inainte de voi si nu are pace dar te as sfatui sa te rogi si s ar putea sa se rezolve totu si sa mergi duminica la biserica, incearca o sa mearga
Nu ma mai trimiteti la psiholog ca stau foarte bine cu mintea dar ce sa le faci la mistocari care nu au ce face, mai bine v-ati duce voi la psiholog! Multumesc mult Moisie, dar cu sentimentul de teama ce fac?
Http://filmeonlinesubs.blogspot.ro/......areci.html
vezi si filmul
Ba,eu va zic de pe acum, mama a renovat casa acum 5 luni si a schimbat si parchetul, sub parchet a gasit o carte de magie neagra. S-a dus la preot si preotul a zis ca o sa o arda el dar nu o sa arda garantat toata. Faza e ca acum se aud tot mai tare sunetele.
DeProfundis99 întreabă: