| Cnt a întrebat:

Bună! Am o întrebare, nu știu dacă sunt paranoică sau nu. Învăț foarte mult pentru un concurs care va urma luna aceasta. Astăzi am mers la Moaștele Sfântului Nectarie să mă rog pentru reușita la acest concurs. Când am aprins lumânarea s-a ars de la jumătate și s-a stins, după mi-am luat o brățară de acolo și s-a rupt când am vrut să o pun la mâna. Credeți ca e un semn ca voi eșua la acest examen sau sunt doar paranoică? Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| EestiSodalane a răspuns:

Nu e niciun semn. Nu te încrede în astfel de evenimente pentru că ele nu înseamnă nimic. Dumnezeu nu îți dă confuzie deci ignoră ce s-a întamplat.

| T0Teu a răspuns:

Moastele nimanui nu te pot ajuta in nicio situatie. Nici sfintii (decat daca, sa zicem, ar fi trimiși de Dumnezeu, nu stiu, zic si eu). Doar Dumnezeu te poate ajuta. Daca tu apelezi la moaste sau sfinti in loc sa apelezi la Dumnezeu, ce asteptari poti avea?

| CIVIC1 a răspuns (pentru T0Teu):

Pot sa fiu de acord cu dvs.

| CIVIC1 a răspuns:

Închiderea la moaște e nebiblica si contrară Cuvântului lui Dumnezeu.
Ca apelezi la asemenea practici păgâne indica faptul ca ai fost o victimă a propriei tale ignorante de a nu cerceta, anali si de a nu pune in practica Adevăratul Cuvant a lui Dumnezeu.
Renunta la asemenea practici ostile fata de Creator, cereti iertare de la el și începe să te rogi direct lui, in numele lui Jeshua Hamaschia.
Spun Jeshua Hamaschia intrucat acesta este numele original in limba ebraica a lui Isus.
Numele Jeshua Hamaschia a fost tradus ulterior in limba greacă și a rezultat formularea Isus Cristos.

Cercetează scripturile - Biblia, pentru ati forma convingeri si comportamente corecte de practica crestina.

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Iti spun cu toata dragostea nu te mai inchina si ruga la idoli,
Matei 4:10 VDC
[10] „Pleacă, Satano", i-a răspuns Isus. „Căci este scris: ‘Domnului Dumnezeului tău să te închini și numai Lui să-I slujești.’"