Asta e dovada ca viata a aparut pe pamant fara vreo interventie divina
mai ales ultimele descoperiri stiintifice fac acest lucru posibil poate noi suntem extraterestrii
Dumnezeu, in cuvintele Sale nu ne-a explicat viata din alte galaxii, nici tipurile bacteriilor de pe alte corpuri ceresti. Ne-a explicat cum sa traim pentru a accede la un mod de viata superior.
Nu emana nici prostie, nici inteligenta. Pur si simplu, nu stim. Pana nu avem niste dovezi clare, ne dam doar cu presupusu'. Ca o fi, c-o păţi. Mai stii ca n-o fi? Dar dac-o fi? Poate-o fi.
Pai doar de asta am pus aceasta intrebare. Pentru a vedea si tu si cei care nu cred in viata extraterestra ce se inseala.
Minti. la fel cum au mintit toti mincinosii de-a lungul veacurilor siguri fiind din pozitiile lor ca nu-i poate contrazice nimeni, ei fiind varful icebergului in domeniu. ia arata-ne si noua URMELE de..., bai tipule? vazut-ai urma vulturului in zbor? sau urma sarpelui pe stanca? sa mi le arati si te cred.nu pot sa cred ce crezi tu ca au spus altii.
Urmele de? Ai uitat sa iti inchei propozitia. Daca vrei sa vezi urmele globulelor de carbonati care dovedesc ca ceea ce am scris mai sus nu este doar o minciuna... http://upload.wikimedia.org/......tures.jpg. Cu placere.
Eu cred ca undeva in universul asta \ galaxia asta e vreo fiinta... nu cred ca suntem singuri in lumea asta
Mda. Vad ca putini adepti ai teoriei creationste au raspun la aceasta intrebare si nici chiar cei carora le-am raspuns nu mi-au raspuns inapoi. Asta spune multe despre acesti oameni.
likeabosssssssssssssss întreabă: