Este scris ca atat cat atarna de noi sa traim in pace cu toti oamenii. Daca tu ai facut acest pas, este ok.Este alegerea lui, nu a ta.
Chiar azi am stat de vorba cu cineva care s-a spovedit si imi spunea cat de bine si libera se simte in interior.
Nt,nt,nu te cred.Eu ma simt muuuult mai bine de cand Il am in inima mea! Este o experienta unica, sincer! Si nu este doar o iluzie ci o realitate.
Pentru crestini iertarea nu este optionala.Noi trebuie sa iertam si sa iubim. Dupa cum spunem si in rugaciunea domneasca:,, Si ne iarta noua pacatele precum si noi iertam gresitilor nostri.,,
"Daca nu iertati oamenilor greselile lor, nici Tatal vostru nu va va ierta greselile voastre." ( Matei 6, 15 )
"Nt,nt,nu te cred.Eu ma simt muuuult mai bine de cand Il am in inima mea! Este o experienta unica, sincer! Si nu este doar o iluzie ci o realitate."
Ai mare grija! Mie imi pare ca e posibil sa ai o tumoare pe undeva.
Alexelu54
Parerea mea e ca religia e o orbire si o pierdere de timp. Daca tu te simti bine cand lingi icoane e ok dar mai apeleaza si la logica si ratiune. Si cand incepi sa iti pui intrebari o sa vezi ca nu se leaga deloc sclavia asta religioasa.
Daca as fi sa stii ca nu-i crestinesc din partea ta sa ma judeci pentru asta, ce fel de suflet ai tu
Iarta-ma a fost un impuls de moment cand am vazut raspunsul tau si username.
Dar nu este nevoie sa apelezi la droguri.Este suficient sa iti deschizi inima inaintea lui Dumnezeu, si te eliberezi de povara ce te apasa.
Logica si ratiunea au o realitate artificiala. Spiritualul iti deschide cu adevarat mintea si te poate face sa intelegi lucruri pe care nu aveai cum sa le vezi sub carapacea necredintei. Nu am vazut niciodata pe cineva sa linga icoanele, dar am auzit ca sunt pe planeta asta multe scroafe sugatoare. Daca nu te incadrezi intre ele, n-ai motiv sa te superi.
De ce nu vrei sa intelegi ca nu sunt doar iluzii? Chiar daca nu poti sa crezi,nu sunt nicidecum o persoana credula,ci credincioasa. Nu cred orice, ci in Cuvantul lui Dumnezeu si in puterea Lui.
Domnul Isus face urmatoarea afirmatie:,, Eu şi Tatăl una suntem."
Cred pentru ca eu am cautat si am gasit adevarul.Este scris:,, Cautati si veti gasi.,,
Eu am cautat pe Domnul si mi-a raspuns.
Exista viata dupa moarte.Sunt multe marturii a unor oameni care au experimentat moartea clinica. Bunicul meu a vazut raiul si iadul.A vazut-o pe mama lui cum se chinuia in iazul de foc.Doua saptamani nu a mai fost bun de nimic, a zacut la pat si dupa aceea s-a pocait.
Cred in Cuvantul lui Dumnezeu pentru ca este puterea de mantuire pentru cei ce cred.Eu personal am primit iertarea lui Dumnezeu am simtit eliberarea de pacate si am primit pacea si bucuria mantuirii.
Cred ca Dumnezeu este Creatorul acestui univers care functioneaza cu precizia unui ceasornic si ca suntem creati de o fiinta net superioara noua atotputernica si inteligenta.Nu putem sa fim rezultatul hazardului.Un om rational nu poate sa accepte ca noi am aparut din nimic. Poate nimicul sa creeze ceva?
Nu cred pentru ca asa simt.Cred pentru ca am vazut minunile Lui, pentru ca Duhul Sfant locuieste in mine.Cred pentru ca in fiecare zi am o relatie personala cu Isus pe genunchi,El imi raspunde la rugaciuni,El ma mangaie, imi sterge lacrima si imi schimba intristarea in bucurie.El este intotdeauna prezent si imi dovedeste ca ma iubeste si ca ii pasa de mine, ca am pret in ochii Lui.Il iubesc cu toata fiinta mea si cu fiecare celula.
1Corinteni1:,,Fiindcă propovăduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzării; dar pentru noi, care suntem pe calea mântuirii, este puterea lui Dumnezeu.,,
Nici nu te condamn!
Dar textele sunt gratuite pentru toata lumea.Trebuie doar sa le cauti si sa le studiezi ca sa te aprofundezi in cunostinta de Dumnezeu.Tu ai spus ca nu vrei dialog cu nebuni si eu ti-am aratat care este nebunul din perspectiva lui Dumnezeu.
Anonymus80196543376514 întreabă: