Duminica nu se lucrează nici acestea, trebuie să fim atenți, doar celelalte zile ale săptămânii sunt pentru așa ceva, chiar și lucrurile astea mărunte!
Este păcat doar dacă vrei tu să fie. Oricum niciunui zeu nu-i pasă de ce brățări ai făcut în nuș' ce zi de duminică plictisitoare.
Este ca dor crosetezi intru-n fel si cosi!
Cititi biblia si apoi comentati
Am citit şi aceea povestioară.
Bun si mai ramane de pus in aplicare!
Ai citit Scufiţa Roşie? Cred că da, atunci mai rămâne de pus în aplicare.
E bine deci daca 10000 case iau foc DUMINICA, Pompierii trebuie sa se odihneasca!
Ba de asa vb de biblie care este in ea istoria acestei lumi si in ea numai adevarul este scris!
nu dor daca este munca in sensul dea salva omenirea, o viata sau a ajuta pe cineva!
Isus a plecat de acolo şi a intrat în sinagogă.
Şi iată că în sinagogă era un om care avea o mână uscată. Ei, ca să poată învinui pe Isus, L-au întrebat: „Este îngăduit a vindeca în zilele de Sabat?"
El le-a răspuns: „Cine este omul acela dintre voi care, dacă are o oaie, şi-i cade într-o groapă, în ziua Sabatului, să n-o apuce şi s-o scoată afară?
Cu cât mai de preţ este deci un om decât o oaie? De aceea este îngăduit a face bine în zilele de Sabat."
Atunci a zis omului aceluia: „Întinde-ţi mâna!" El a întins-o, şi mâna s-a făcut sănătoasă ca şi cealaltă.
Fariseii au ieşit afară şi s-au sfătuit cum să omoare pe Isus.
Da normal ca este pacat, de aceea se numesc sarbatori pentru ca inacele zile nu trebuie sa muncesti ( exceptie facand ce-i care stau la tara si au animale ) dar tu ca ortodox ai datoria in fata lui D-zeu sa ii respecti ziua si sa nu lucrezi.
Este scris in biblie o singura porunca cu privire la o zi:
Aduti aminte de ziua de odihna si cinsteste-o, ziua de odihna este a 7 zi.
Si totusi a 7 zi nu este Duminica.
Prima zi a saptamani este Duminica, asta sta scris in biblie.
Nu, nu are nimic, pentru ca nu e o munca, ci mai mult o relaxare.Numai sa nu tai cu foarfeca.
Bafta!
Este cititi biblia si veti afla!
Eu nu cred, pentru ca nu este o munca, este mai mult un mod de a te relaxa.
Normal ca e pacat. Duminica si in zilele de sarbatoare nu e bine sa lucrezi.
Este mare pacat Dumnica si in zi de sarbatoare sa confectionezi bratari. Spre exemplu daca citesti biblia la Facere vei vedea ca Dumnezeu sa odihnit in ziua a 7 deci si noi spre urmare trebuie sa facem la fel!
Depinde cum le faceti (ex. daca le crosetezi este pacat) insa daca le innozi sau altceva nu are nimic.