| americanu00334567 a întrebat:

am o problema! am visat intr-o noapte ca a murit mama si apoi fantoma ei a spus ca mai poate sa ramana doar 1 zi (doar fantoma) si mi-e frica! am inceput sa plang si apoi mama s-a parlit cu mamaliga, s-a taiat la deget si a zgariat-o cucosul care l-a taiat azi! incep sa imi fac griji de la visul ala... of -_- imi este foarte frica. Oare imi fac griji degeaba? crying((((((

16 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Primul instinct a fost să râd de tine. Dar ceva din mine m-a făcut să-mi pară rău. O fi Dumnezeul din mine, cine ştie. laughing

Stai calm. A fost doar un vis şi câteva coincidenţe. Şi alea cu nimic grav. Nu există supranatural. Cel puţin nu unul aşa clişeic. Sfatul meu e să bei o bere şi să nu te mai uiţi la filme horror.

| danay72 a răspuns:

Nu inseamna nimic, nu te ingrijora.

| anonimg a răspuns:

Tu de la cine crezi ca ai avut visul acela: de la Dumnezeu, de la Satana sau de la tine? De ce am impresia ca visul acela l-ai avut din pricina ca mai inainte te-ai ingrijorat de viata mamei tale? Tu te ingrijorezi degeaba. Pune genunchiul jos si roaga-te lui Dumnezeu ca El sa Se ocupe si sa te ajute sa nu te mai ingrijorezi. Ba mai mult, in rugaciune cere-I ca sa Se ingrijeasca El de viata ta, de viata mamei tale si a tuturor celor dragi. Daca in fiecare dimineata ne vom incredinta vietile in mana lui Dumnezeu, atunci ne vom simti in siguranta, iar seara vom avea cuvinte de multumire pentru ca ne-a purtat de grija.

| Mădă0611 a răspuns:

Visele sunt doar informatii amestecate de creier, subconstientul nu e ghicitor sau vrajitor, deci de murit o sa moara, ca toata lumea, dar nu cand ai visat sau cum ai visat.

| americanu00334567 explică (pentru Mădă0611):

Nu sunt indobitocit!

| Mădă0611 a răspuns (pentru americanu00334567):

Ba esti. Apropo --> http://i.imgur.com/PC7mYNK.jpg traducerea: am vazut in treacat imaginea mare, nu tineam minte s-o fi vazut, apoi am visat cam ce e acolo, nu sunt inorogi, dar ideea conteaza, zilele trecute am gasit imaginea si mi-am recunoscut visul. Concluzia, ce ziceam mai sus; visele sunt informatii amestecate de creier, informatii pe care le detii, nimic nou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te iei dupa vise.

| AdrianDihoricescu a răspuns:

Ce troll laughing)

| Mădă0611 a răspuns (pentru AdrianDihoricescu):

Nu cred ca e troll, astia sunt asa indobitociti incat cred sincer.

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru Mădă0611):

E grav atunci.

| americanu00334567 explică (pentru AdrianDihoricescu):

Nu sunt trol!

| andrei690 a răspuns:

Vizioneaza filmul Secretul! Be happy happy

| americanu00334567 explică:

Va rog sa raspundeti cu seriozitate...nu ca sunt trol sau alt ceva doamne

| dani145 a răspuns:

Rugaciuni omule, multe, multe rugaciuni. Numai asa o sa te simti mai bine.

| Lolo555 a răspuns:

Nu iti face griji a fost doar un vis. Nu fi speriat. Incearca sa nu te mai gandesti la el si vei uita.