Serios? Sincer, draga te inseli, eu unul m-am nascut intr-o familie penticostala si tin sa iti spun ca nu ai dreptate nici pe jumatate
Dar ce obiceiuri aveti voi? Adica, inteleg, nu e bine sa fumati, sa aveti tatuaje, sa injurati sau alte lucruri. Dar parintii lui ar accepta sa aiba o relatie cu mine? Sau este interzis. am inteles ca trebuie sa te imprietenesti cu o fata sau sa fii cu o fata doar daca ai ganduri de casatorie sau ceva de genul. Parintilor mei le-am spus de el si mi-au spus ca in general, pocaitii sunt oameni rai, nu stiu ce sa cred. cunosc si eu cativa si intr-adevar sunt rai, dar nu cred ca asa sunt toti. Cand eram mica m-a impins o pocaita pe scari la mine, mi-am spart capul, imi amintesc si acum.
Nu-s chiar asa rai,dar sunt o comunitate mai restransa, in genre e pacat relatiile cojugale in afara casatorie in crestinism, iar cat despre casatorie acestia cer ca cel/cea care se va casatori sa fie de aceiasi religie cu ei, adica parinti lui nu vor fi de-acord cu o relatie (serioasa), decat daca te botez, in cazul in care doresti sa te casatoresti
EU nu ma gandesc sa ma casatoresc cu el sau alte lucruri, dar au fost lucruri destul de serioase intre mine si el, nu as vrea sa il pierd, dar stiind lucrurile asta, ma fac sa cred ca e o pierdere de timp, ca orice as face eu sau el, sunt multe intre mine si el. AM citit si multe pe net, si nu sunt numai chestii dragute despre ei. multa lume ii judeca si spun ca sunt de fapt o secta, care il ridica in slavi pe satana sau ceva de genul, scuza-ma ca ti-am rapit din timp si multumesc ca mai lamurit cat de cat
No problema, nu ai ce zice asa e mentalitatea romaniilor
Bai frate eu nu cred in d-zeu dar tin bine minte ca prima mea iubire a fost un penticostal. Diferenta e foarte mica si din cate stiu d-zeu nu e impotriva iubiri.
RAY întreabă: