Stii ce-mi place? ca ai numele deni666, cifra diavolului, ai pus intrebarea la religie iar acum speri ca eventual niste crestini sa te ajute.Sa te intreb ceva,bunicul tau este inmormantat? Daca da,ce scria pe cruce? Nu scria: "Robul lui Dumnezeu bla bla..."?
Gandeste-te,oare chiar nu are legatura cu tine?
Si acum,revenind la subiect,este un vis, nu semnifica nimic si spre norocul tau ai avut un vis lucid(adica erai constient ca era vis).
Cand mai ai vise de-astea, imagineaza-ti pe cei dragi impreuna cu tine si profita de ocazie.
Bafta!
Draga Denisa, esti o fata deosebita, nu multi au norocul sa fie vizitati de cei plecati, ai un suflet curat si ai putut vedea inaintea tuturor ca vremea bunicii tale este aproape. Incearca sa fii aproape de ea cat de mult poti, fa tot ce crezi pentru. ca mai tarziu sa ai amintiri cat mai placute cu ea. Fii fericita.
Si eu am fost 'vizitata' dar ceva amuzant ale mele erau TOTAL diferite de realitate. si unchiul meu se pare ca ma place m'a vizitat de vreo 3 ori dar in circumstante ciudate si inca neelucidate. :\ sau cum se scrie :d
In cartea despre Vise si vedenii spune sa nu crezi in asa ceva chiar daca este ceva adevarat, se mai spune undeva ca daca ar venii chiar Christos cu adevarat in visul tau sa nu ai dai crezare sau cine stie ce semnificatie si Domnul nu se va supara pe tine, pentru ca tu nu ai puterea de a deosebii provanienta visului.
Asemenea mesaje onirice pe care le mai primesc si eu nu ma fac decit sa ma gindesc mai profund si cu placere la persoana decedata nicidecum sa trag alte concluzii.
Eu stiu ca atunci cand visezi pe cineva este bine sa dai ceva de pomana. Nu trebuie sa fie cine stie ce, un mar o cana de suc... orice pe care altcineva sa-l primeasca.
Am si eu un mesaj pentru tine: inainte sa te duci in pat la somn, ia o carte de romana si citeste-o putin. O sa-ti prinda bine. Macar asa poate visezi si tu ceva frumos.
DeProfundis99 întreabă: