Da,puteti face o cununie la ortodoxi si se numeste cununie mixta.Singura conditie este ca nasii sa fie ortodoxi.Si pentru a efectua aceasta cununie mixta trebuie facuta o cerere catre patriahrie in care sa spuneti ca vreti sa oficiati aceasta cununie mixta. Dupa ce se aproba(dureaza cam 1 luna) mergeti cu ea la preot si el o sa va faca cununie.La catolici, care sunt mai permisivi, o sa va faca cununia fara probleme.Problema e la ortodoxi dar se rezolva.
PSrietena mea e catolica si asta e motivul pentru care stiu! Casa de piatra, sa va iubiti si sa fiti fericiti!
Depinde daca a divortat sau e vaduv.
dpdv religios divortul nu e recunoscut, iar chiar daca Papa a hotarit zilele astea ca avortul poate fi iertat cu privire la sanctitatea casatoriei nu se poate face nici un compromis.
Cununia civila este importanta si recunoscuta de autoritatile ce va elibereaza un act civil (c. c) Cat despre cea religioasa daca nu este facuta in conformitate cu vointa lui Dumnezeu, pentru voi nu este importanta, pentru popii este sa-si ia banii, in rest nu-i intereseaza pe ei din ce cult faceti parte, daca fac figuri, fac doar ca sa primeasca mita, si de ochii lumii, nu ca sunt interesati de binele vostru sau,, de relatia voastra cu Dumnezeu ". Daca doresti acceseaza www.jw.org.ro si cauta subiectul,, casatorie."
Gata aflat-am sectantul!
DeProfundis99 întreabă: