| CristiB93 a întrebat:

Am urmarit un interviu foarte interesant cu teologul Danion Vasile in care ati putea sa gasiti raspunsurile la multe intrebari importante.
Aici :http://www.youtube.com/watch?v=XdH62L87BsU

Daca urmariti, spune-ti ce parere aveti?

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Danion Vasile a practicat yoga si este unul din cei care s-a convins "din proprie experienta" de duhul ocult ce sta la baza acestor practici ale religiilor asiatice.

in timp ce chinezi meditau crestini macelareau popoare prin america de sud si de nord, deci a metida e ceva ocult a ucide oamenii nevinovati e un act de iubire divin

| CristiB93 explică (pentru RAY):

Ai urmarit interviul macar, ti se pare ca minte sau ca spune aberatii?

| RAY a răspuns (pentru CristiB93):

Daca atat de sfinti sunteti ca popor de ce v-ati omorat presedintele de craciun?

| sublime89 a răspuns (pentru RAY):

Am impuscat "porcul", in loc sa-l taiem laughing

| CristiB93 explică (pentru RAY):

laughing De ce ma iei cu chestii irelevante, Inteleg ca ai multe frustrari si nemultumiri, dar nu are legatura cu interviul.
Nu stiu de ce a fost omorat de craciun, apoi crezi ca oamenii l-au vrut jos ca le era prea bine, tie ti-arr fi placut lumea comunista?
Aaa da comunistii erau atei, dar comunistii mai erau si mari criminali care au ucis multi oameni nevinovati, de ce zici doar de crestinism ca omora oameni nevinovati?

| CristiB93 explică (pentru sublime89):

Ai trait pe vremea lui?

Eu n-am frustrari eu spun adevarul, iar adevarul e ca voi nu trebuie sa judecati niste oamenii la ce comportament aveti voi crestini eu n-am auzit de chinezi care sa fure prin europa cu milioanele n-am auzit

Sincer mie imi place oriunde unde majortatea oamenilor e atee, nu printre crestini barfitori si rai

| RAY a răspuns (pentru sublime89):

Tu ce vezi rau in metidatie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte interesant.sincer si mie mi s-a intamplat sa fiu noaptea in padure si sa aud pasi cum vin spre masina. aveam geamul deschis si nu vedeam pe nimeni.asc dubstep in momentul acela si incepusem sa ma simt posedat, simteam ca ma sufoc, ca nu mai am aer.am aprins farurile la masina si nu s-a mai auzit.m-am linistit tocmai cand am ajuns in fata Bisericii

| CristiB93 explică (pentru anonim_4396):

Te-ai ocupat si tu cu chestii din astea, yoga sau vraji?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiB93):

Nu m-am ocupat.Cred ca nu am fost in locul potrivit si la ora potrivita.Nu am fost singur in masina si ma gandesc ca acea persoana a atras acele entitati satanice pentru ca a inceput sa cante ceva mai ciudat thinking

| sublime89 a răspuns (pentru CristiB93):

Ahm.

| CristiB93 explică (pentru sublime89):

Si cum a fost?

| sublime89 a răspuns (pentru CristiB93):

Nu-mi aduc aminte nimic.