| scienceftw a întrebat:

Am vazut multe intrebari de genul "de ce nu crezi in Dumnezeu?" dar nu prea am vazut intrebari de genul "de ce crezi in Dumnezeu?" asa ca asta e intrebarea mea: de ce crezi in Dumnezeu? (argumente logice va rog! "pentru ca asa scrie in biblie" nu e un argument)

Răspuns Câştigător
| Sἶrenἶa a răspuns:

Pentru ca asa mi-a fost impus de mica.

5 răspunsuri:
| ZambetulNebuniei a răspuns:

OFFFFF!

Tu crei sa stii de ce unii cred, altii vor sa stie de ce altii nu cred.

Am si eu o intrebare, chiar conteaza de ce crede sau nu altul?

Tu ai cerut sa nu se aduca in discutie BIblia, ok, chiar foarte bine, dar multi cred pentru ca asa au fost invatati de parinti, bunici, etc., nu pentru ca scrie in Biblie.

Exista si multi care au primit semne.

Oricum, tu ai intrebat pe fiecare in parte, nu ai spus de ce cred altii.
Eu sincer cred in Dumnezeu, dar nu prea cred in biserica actual.
Recunosc ca nu sunt toc mai un bun crestin.

| danay72 a răspuns:

Un motiv e ca tot ce a spus s-a implinit in cele mai mici detalii, aici ma refer la profetiile biblice confirmate de istorici, apoi tot ce este in jurul nostru, creatia, arata existenta unui Creator, care a facut totul din iubire pentru noi.Romani1:20

| SmexyBoy a răspuns:

Sincer, cred pentru ca vreau.
Nu pentru ca spune cineva sau ceva.

| SmexyBoy a răspuns (pentru SmexyBoy):

Si eu unul, stiu ce vreau, si ce-mi ofera Dumnezeu.

| EkaBuBu a răspuns:

Pentru ca pur si simplu faptul ca respiri este o dovada. fara El nu poti face nimic.El este cel mai mare si cel mai bun Dunmezeu pe care Il poti avea si noi nu Il meritam deloc.Si toate minunile ce ni se intampla au legatura cu El.De exemplu eu m-am rugat sa imi dea un semn (pentru o anumita cauza )si chiar atunci s-a auzit un zgomot puternic venind de sus din baie si a cazut un lighean care era atarnat.Am fost ingrozita! Este clar si logic si" Ferice de cel ce nu s-a indoit niciodata de asta" pentru ca El e chiar realhappy