| imsorry890 a întrebat:

As vrea sa adresez o intrebare celor cu frica de Dumnezeu, daca aveti de gand sa "ma luati la misto" mai bine nu imi cititi intrebarea.
Deci, sunt o fata de aproape 12 ani si acum 2 luni, din greseala, m-am. masturbat sad. De atunci am mai facut-o de cateva ori ( intentionat ). Mai tarziu am aflat de pe internet ca masturbarea este pacat, si pentru asta imi este foarte rusine, ma simt mizerabila. De acum doua luni, chestia asta oribila am facut-o de vreo sapte-opt ori. Cel mai grav este ca am facut asta si in Postul Pastelui! Imi este rusine de mine, de faptul ca L-am dezamagit, vreau sa ma opresc, si in ultima perioada chiar am reusit asta. Eu si injur ( in fine, injuram ) foarte mult si incalcam a 3-a porunca, din injurat m-am oprit cam de o luna, insa tot ma simt o mare pacatoasa. Oare va trece cu vederea Dumnezeu acest mare pacat si imi va oferi putere sa ma duc sa marturiesc aceasta fapta in fata Preotului? Pur si simplu, zi de zi ma macina acest gand, ma mustra constiinta. Cand sunt singura acasa si trec pe langa camerele in care am multe Icoane fug, cu gandul ca nu sunt destul de "curata" sa fiu primita in viata de apoi in Rai de catre Dumnezeu. In rest fac pacate pe care le fac majoritatea copiilor de varsta mea : mint, sunt geloasa, rautacioasa...

65 răspunsuri:
| Silviuloan a răspuns (pentru Parintele):

Parinte schimbati va rog numele si poza. Pentru ca nu sunteti ce cred oameni ca sunteti.

| Marif a răspuns:

Trag un semnal de alarma!
Acest individ care isi spune parinte si are o poza cu un preot, nu este preot!
Nu credeti ce scrie! Spune numai porcarii! Un preot adevarat nu ar spune niciodata asa ceva. Acest individ se intituleaza ca fiind parinte si isi pune poza cu preot pentru a denigra Biserica si pe preoti!
Nu ascultati ce scrie!
Iar ca raspuns la problema ta, da este pacat. Spovedeste-te cat mai des, si tine-ti timpul ocupat ca sa nu iti mai vina ganduri sa faci acest lucru. Apuca-te de un sport, fii cat mai ocupata si roaga-te. Sigur Dumnezeu iarta si te ajuta sa nu mai faci!
Sa te ajute Dumnezeu!

| Marif a răspuns:

Trag un semnal de alarma!
Acest individ care isi spune parinte si are o poza cu un preot, nu este preot!
Nu credeti ce scrie! Spune numai porcarii! Un preot adevarat nu ar spune niciodata asa ceva. Acest individ se intituleaza ca fiind parinte si isi pune poza cu preot pentru a denigra Biserica si pe preoti!
Nu ascultati ce scrie!

| Flet a răspuns:

Uite. Eu am 12 ani si o sa fac 13 in vreo 3 luni.
Si eu ma masturbez de vreo 3 ori pe saptamana.
Nu cred ca Dumnezeu se supara pentru ca e normal.
Stai linistita... Masturbeaza te! Asta e viata!
Apropo da mi un email pe flipperfliper@yahoo.com si putem vorbi.
Eu cred ca e bine sa ne masturbam.

| baaaaaa a răspuns (pentru iamy):

Pe vremea lui Isus fetele se căsătoreau la 12 ani. cred ca d-asta are astfel de "preocupări"