Http://bisericasecreta.wordpress.com/......-si-magie/ asta s-ar putea sa te lamureasca mai mult
Multumesc mult, chiar m-a ajutat mult cea ce am citit si mi-am raspuns la cateva intrebari pe care le aveam in mine!
Numai bine.
Cu placere.
Eu cred ca "functioneaza" doar daca provine de la cineva fata de care ai o datorie (parinti, copii) sau pe care l-ai nedreptatit (vreun salariat sau ruda saraca). Cred ca trebuie indreptarea lucrurilor cu cel care te-a blestemat si rugaciuni smerite (canonul de umilinta, moliftele din psaltire).
Blestem? Te referi la vrajitoare? Eu stiu ca se pot face astfel de lucruri, dar ca un crestin, nu cred in ele, care e cu totul altceva. Daca ai o credinta puternica, esti foarte aproape de Dumnezeu cred ca nu iti poate face rau. Si daca ar putea sa faca rau, prin slujbe se rezolva totul, dar trebuie timp. E usor sa facem rau cuiva, fara sa ne gandim la consecinte. Si e si pacat blestemul asta, vrajurile astea. Cel care face rau cuiva, o sa ajunga mai rau decat acel caruia i-a facut. Acum, eu nu stiu daca te-am lamurit, da intreaba-ma daca vrei ceva.
Numai bine!
De ce ca un crestin nu crezi in ele? sunt foarte bine explicate lucrurile acestea in religia noastra.http://bisericasecreta.wordpress.com/......-si-magie/
Blestemul nu are de-a face cu crestinismul.Blestemul, este un atac energetic, furtul unei cantitati de energie, fiecare om are o aura in momentul in care o persoane cu intentii rele apeleaz la asa zisul blestem sau vampirism energetic, pe aura noastra (deci in biocimpul nostru individual) vor aparea zgirieturi, portiuni subtiate, fisuri sau chiar sparturi, care apoi lasa urme in suflet si ne afecteaza inevitabil viata normala de fiecare zi. Aura noastra se reface in timp este recomandat sa petreci cat mai mult timp in natura pentru a te putea incarca energetic.
Tu bazezi totul pe natura?
Cred ca mai important ar fi sa te rogi in loc de a sta in natura sa te "incarci" energetic... nu?
In primul rand termeni de blesteme vraji farmece etc... NU EXISTA!
Sunt doar chesti ce le fac vrajitoarele si preotii ca sa primeasca banii
robert08 întreabă: