Sper sa te vindeci, dar visele sunt doar simple vise, nu mai mult.
P.S: scuza-mi curiozitatea dar, ce boala ai?
Transmite visul respectiv.totul e sa nu crezi in vise. Dumnezeu ne indeamna sa nu credem in vise chiar daca sunt bune, rele de orice fel.pentru ca visele pot veni de la diavol.scopul lor este sa tulbure omul sa il infricoseze sa il atace unde este mai sensibil.in suflet. Nu te teme de asa ceva.totul este o mare minciuna.sa nu crezi o iota din vis. uita visul, comporta-te ca si cum nu ar fi existat.frica nu vine niciodata de la Dumnezeu vine de la diavol. Dumnezeu ne iubeste fii sigur ca nu va lasa sa se intample nimic rau cu tine.
"Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua. (Apocalipsa 21, 8)"
"Nu te teme, caci Eu sunt cu tine. Nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau. Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare." Isaia 41, 10
Multe vise am avut si eu cu Dumnezeu si s-au implinit, dar unul nu stiu ce semnifica.
Uite:
Am visat o apa mare de tot unde statea Iisus pe ea. Apoi a venit un val si am vazut un crab urias. Apoi am visat asta http://www.youtube.com/watch?v=KsieadPPvJE si in ziua urmatoare, dimineata am intrat pe net si am vazut o reclama Yahoo si am dat click.Cer sa iti spun, e ca am ramas socat deoarece trailerul a aparut chiar peste noapte(cred)si a fost o noutate.
Apoi am zisat imagini biblice, unele trezind putin raspunsurile unor enigme biblice cum ar fi sotia lui Cain si Sf.Graal.(asta din ceea ce am vazut eu). Incredibil, dar adevarat.
Visul tau nu stiu ce inseamna deoarece face trecerea din o extrema in alta:mort->fata frumoasa->vraci...
Am o carte de vise dar a spus SMA ceea ce inseamna.Nu am catrea aici deci nu pot sa iti spun chiar ce inseamna dar...http://www.interpretare-vise.ro/c.html
Sper ca te ajuta!:D
O zi fericita!:D
Buna! Am sa iti dau semnificatiile unor cuvinte din visul tau dintr-o carte de vise mai veche : nastere :nasterea unei fete inseamna ca vei scapa de toate necazurile pe care le ai.
ochi albastri= dragoste inflacarata
poarta= schimbare in bine
mort= daca visezi un mort cunoscut sau o ruda ceea ce iti spune in vis se va adeveri.
lumina puternica = vei avea incredere in propia ta persoana
Bafta!
AvalohAlyn întreabă: