anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce minuni a facut pentru voi sau pentru cunoscutii vostri Sf.Nectarie? Am citit cateva dintre minunile sale pe net si am ramas uimita.

1 răspuns:
| ioana100 a răspuns:

Sfantul face foarte multe minuni,dar din pacate,se raresc de la necuratia si pacatele care contenim sa le facem.O cunostinta impreuna cu sotul ei, se chinuiau sa faca copii, saraca femeie, mereu pierdea sarcinile, ajunsesera in mari datorii sa faca tratamente pentru acest lucru.In cele din urma au facut un copil foarte bolnav,nascut prematur,au suferit mult dupa urma lui,psihic,financiar si fizic,amandoi se imbolnavisera,dar se bucurau ca aveau un copil.
S-au dus,prin recomandarea unui calugar,in insula Enghina,la Sfantul.S-au rugat cu lacrimi la mormatul sau,de a se insanatosi copilul lor grav bolnav.
Peste un an jumate,dupa vizita lor in Grecia, femeia a nascut un copil, foarte sanatos, cu nota 10, iar cel din'tai, se insanatosie.O minune extraordinara.
Am vazut prin luna aprilie un documentar la Trinitast despre viata si chinurile pe care le-a indurat.Erau marturii transmise de la credinciosii care participau la slujba facuta de el, marturiseau ca vedeau mereu langa el, un barbat tanar, imbracat in uniforma de front(Sfantul Mina).Te sfatuiesc sa citesti si despre minunile facute de Parintele Arsenie Boca si ale Parintelui Ilie Lacatusul! Dumnezeu sa te aibe in paza!