| MihneaAndrei6000 a întrebat:

Bună.Cea mai mare frica a mea e că voi ajunge în iad.Ce pot face?

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa revii la realitate.

| LisaJulie a răspuns:

Nu trebuie sa te gândești la viitor și sa uiți prezentul! Tu trebuie sa te gândești sa fii bună și sa faci fapte bune sa ajuți oamenii și sa nu îi vorbești de rău

| doctorandus a răspuns (pentru LisaJulie):

Ai vazut sketchul lui Mr. Bean? Crestinii se duc in iad, pentru ca evreii au avut dreptate.

| LisaJulie a răspuns (pentru doctorandus):

Nu putem știi noi unde merge fiecare, deci nu putem sării la concluzii

Iti dai seama ca daca evreii au dreptate, Isus Hristos este prooroc mincinos.

Evreii din ziua de azi majoritatea sunt preocupați de a face bani! Numai evreii aceia din Israel mai cred în Torah

Eu cred in Mos Craciun, nu in Isus Hristos. De ce? Mos Craciun e bun cu copiii, in timp ce Isus Hristos vrea sa prajeasca copiii-n iad.

Unde scrie asta in Biblie?

Copii nebotezati, copii necrestini.

| 1onur a răspuns:

Păi cine te-a mințit va vei ajunge in iad?

| 1onur a răspuns:

Nu ajunge sufletul și inima ta in iad dacă nu-ți bați joc de sufletul nimănui și sufletul tău.

In iad ajung proxeneți pedofili violatori criminali care au nenorocit viețile sufletele inimile oamenilor nevinovați și iadul lor incep de aicia și rămâne la infinit pe lumea cealaltă

| T0Teu a răspuns:

Intoarce te la Dumnezeu, pocaieste te si schimba ti viata. Apropie te de Dumnezeu si fa voia Lui. Nu mai pacatui. Citeste Biblia, roaga te cat de mult poti, mergi cat de des poti la biserica... daca vrei mai multe detalii imi poti lasa un mesaj in privat happy

| aLex22andra a răspuns:

Sincer si eu am frica asta, dar am ales sa o ignor, te sfatuiesc sa faci la fel, am fost crescuta intr-o familie crestina de mica, ideea de „iad" intr-adevar te poate speria foarte tare, incearca sa te bucuri de prezent, prezentul e tot ca avem, tot ce conteaza...happy, asa ca nu lasa aceasta frica sa te copleseasca happy.

| RazzMTB a răspuns:

Stai linistit, nu exista iad. Ca sa-ti dispara frica ai putea incepe sa citesti niste carti de biologie, fizice, istorie, sa vezi cum functioneaza lumea inconjuratoare.