Doamne Dumnezeul meu.Vin inaintea sfinteniei tale si iti multumesc caci si in aceasta zi ti-ai aratat bunatatea Ta fata de mine.Mi-ai dat putere sa ma ridic din asternutul meu, iti multumesc pentru ca mi-ai mai daruit o zi de care sa ma pot bucura.Iti multumesc ca mi-ai aratat dragostea Ta la cruce daruind pe Fiul Tau ca jertfa de rascumparare pentru mine.Iti multumesc caci in aceasta Jertfa m-ai cuprins si pe mine.Iti multumesc pentru purtarea Ta de grija in fiecare zi,pentru familia mea minunata,pentru tot ce mi-ai daruit. Ajuta-ma sa umblu in Caile Tale,in oranduirile tale, in ascultare de Cuvantul Tau, sa cultiv roada Duhului Sfant in viata mea.Imi cer iertare daca te-am intristat prin gandirea mea, prin cuvintele mele, prin atitudinea sau comportamentul meu. Ajuta-ma sa traiesc ca un adevarat copil de Dumnezeu.
Sa inventezi o rugaciune?! Vrei sa o prezinti la Salonul de inventica de la Geneva?! Cred totusi ca nu au sectiunea poezie si nici religie...
Rugaciunea nu este ceva care trebui inventat. Este acea comunicare dintre tine si Dumnezeu/creatorul...
E ceva personal si mai presus de atat este ceva sfant .
Bafta!
brunetta24 întreabă:
anonim_4396 întreabă: