Presupun ca criza nu a vazut-o astia in transa lor amortita, astea sunt basme e ciudat cum oamenii cred in asa ceva si urasc ratiunea
Transa n-are nici o treaba cu viitorul, rolul ei e sa scoata ceva informatii "uitate" din subconstient, subconstient inseamna trecut.
Pe strasina templului, satana i-a aratat mantuitorului Iisus Hristos, TOATE imparatiile lumii.si i-a spus; toate acestea ale tale vor fi, daca mi te vei inchina mie.cat de prost trebuie sa fie cineva sa ofere ceva, cuiva, ce tocmai respectivul a creat? Iisus era deja stapanul a toate.dar te intreb; cum a reusit sa-i arate de pe strasina templului toate imparatiile lumii? o profetie spune; si va rataci satan cu mintea pe multi, caci va scorni multe nascociri diavolesti, prin care oamenii vor vorbi unii cu altii de la o margine a pamantului la cealalta.esti sigura ca in transa mai vezi o realitate concreta si nu o facatura mincinoasa? ca doar nu mai esti stapan pe mintea ta, sau constient de timp si locuri.vei avea indicatoare care sa-ti arate directia? sau vei primi ce ti se ofera?
Consider ca nu orikine are puterea si seansa de a experimenta asa ceva. Se spune ca satan se agata de tine doar cu ingaduirea divinitatii. Nu cred ca o data ce ai ajuns in acea stare Dumnezeu te lasa singur. Sunt o multime de oameni care habar nu au de asa ceva si foarte putini care li sa permis sa vada anumite lucruri. De ce li sa permis pentru ca trebuiau sa vadfda. Am un prieten care a experimentat si mi-a spus ca stie cu cine se va casatori, cati copii va avea si alte chesti de astea. Eu una mas risca sa vad daca se va intampla.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: