| Xeniaa a întrebat:

Bună ..credeți in farmece? Uite am avut o relație de 3 ani si a stricat.o o tipa care s.a bagat ..noi ne.am despărțit dar mama lui ma iubește f mult si susține ca sigur e ceva necurat.A fost la preoți chiar l.a adus acasa pe preotul care sughița si i.a zis ca are facut farmece cu pasarile apelor peste mari si ceva de la mort si ca a făcut ca pe mine sa mă urasca si așa este, ma urăște.ce credeți?

7 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

E adevarat ca sunt persoane care fac farmece, dar nu au legatura cu Dumnezeu.Dar daca tu ai incredere in Dumnezeu, nu ai de ce sa iti faci griji, pentru ca acele farmece nu au nici o putere.Deuteronom18:10-12

| IsabelaIssa a răspuns:

Exista persoane care lucreaza cu diavoloul. Daca preotul a descoperit ca sunt facute farmece, nu le si poate dezlega?

| Lawliet14 a răspuns:

Magia neagra exista, dar de un om credincios nu se prinde decat daca Dumnezeu ingaduie acest lucru ca sa-l testeze pe om. Insa de cele mai multe ori "farmcele" nu exista si e vorba de o credinta populara. In cazul tau, daca preotul a deschis "pravila" (adica Cartea) este o practica interzisa de biserica, oculta. Iti sugerez sa mergi daca vrei la slujbe de dezlegare dar evita acest individ. Exista preoti sau calugari cu har, si care au clarviziune, dar sunt foarte rari. Banuiesc ca el nu are.

| Lexiiii a răspuns:

In farmece cred, oarecum! Am impresia ca si mama are farmece facute. Pur si simplu nu ii merge bine deloc, nici in dragoste, nici la bani, nici la nimic. Si asta se intampla de ceva timp.
Ideea este ca nu a facut nimic, s-a dus si ea la preoti si a vorbit.
Nu stiu ce sa zic, ai putea sa mergi si tu sa vorbesti cu un preot.
Sau pur si simplu s-a intamplat ca relatia sa se termine.

Răspuns utilizator avertizat
| Xeniaa explică:

A zis ca cea a făcut greu se poate dezleaga.el nu are atata putere trebuie citit ..si trebuie mulți preoți cu credință.a venit sa citească si a zis ca ce a citit el acum este nimica toată la ce are făcut