Tata e ateu si i-a adus si lui o familie, o casa, hrana, calculator, telefon, bicicleta.
Poi,e foarte simplu.De exemplu pe mine m-a ajutat daruindu-mi o familie,o casa, hrana, si multe alte lucruri (calculator, telefon, bicicleta etc )
Vad ajutorul lui Dumnezeu in fiecare zi.El imi poarta de grija, imi da sanatate, imi da tot ceea ce am nevoie, imi raspunde la rugaciuni, imi binecuvinteaza familia si pe cei dragi mie.
Geniule intrebarea face referire la cum te-a ajutat pe tine. Mai gandeste si tu nu lasa Biblia sa gandeasca pentru tine o sa fii uimit de cate vei descoperi.
Pe mine cu nimic. Pe cei din jurul meu... i-am vazut cum se rugau si dupa ani si ani de rugaciuni i-a lasat cu buza umflata...
Atunci baiatule, dupa modul cum scrii si reactionezi la fiecare vorba pe care o da oameni, as putea zice ca esti un om foarte orgolios, plin de el insusi care nu poate sta decat cu dragoste fata de el. Asa ca mai las-o balta, cu chestia asta. Oameni de genul tau nu pot intelege faptele legate de Dumnezeu, prea plini de ei insisi, prea smecheri in ceea ce fac, si se cred pe langa asta ca ei stiu multe.
Asa ca vezi-ti de treaba ta si lasa omul inpace in religia lui si nu te mai baga tu in vorba.
PS: Oameni care sunt mandri, sunt foarte increzuti. Asa cum esti si tu.
Cu sfaturi pe care mi le da el din Biblie si cand sunt la ''colt'' simt ca intervine, deci pot sa zic ca sunt ''bazat'' cu Dumnezeu...
Dar si eu sunt sanatos, si am tot ce imi trebuie, si nu poti dovedi ca tu ca si credincioasa esti mai fericita decat mine, si dorm linistit fara sa ma gandesc ca cineva i-mi semneaza condica, daca m-am rugat sau nu,
Dar vreau sa aflu, sa i-mi dovedesti ca tu ca si credincioasa beneficiez cu orice in plus fata de mine, care nu sunt un om credincios
Sau o statistica facuta dealungul timpului ca, credinciosii au mai mult par pe cap sau orice!
Acum intreb, apoi de ce sa cred in Dumnezeu, sau sa aleg una din cele 34.000 de secte ale ctestinismului, uite inca o davada care subliniaza faptul ca religia nu ii uneste pe oameni astfel creind precedente din puct de vedere financiar, moral etc!
In primul rand sunt fericita pentru ca am primit iertarea de pacate.Acest lucru l-am simtit si in inima mea domneste pacea si bucuria mantuirii, indiferent de circumstantele in care ma aflu.Am un loc pregatit in cer.Plus ca am o nadejde care nu ma inseala, El este cu mine in fiecare moment al vietii, mamangaie atunci cand plang, ma vindeca cand sunt bolnava imi asculta rugaciunile si imi raspunde la ele.Traiesc o viata frumoasa si ma bucur de dragostea Lui si a celor din jur!
Cind ai un prieten bun, ajutorul lui e evident, altfel nu ar fi un prieten bun. Si, dupa ce te-a ajutat, ar fi stupid sa zici ca nu a facut-o, nu? La fel e si Dumnezeu pentru mine, ca un prieten bun, care, desi de multe ori eu sunt rau, El tot ma ajuta. Cum? Cind am o nevoie disperata, El este mereu acolo sa implineasca acea nevoie, oricare ar fi ea. Cum o face, asta e alta poveste, dar o face intotdeauna.
Si mie, si mai multe, si uite sunt crediniosi care n-au ce manca, sau isi cumpara un rand de haine odata pe an, la aia nu se gandeste dumnezeu?
Apropo banii de calculator, telefon, bicicleta, ti-a virat dumnezeu pe cont, te-ai trezit cu ele asa din cer, gandeste-te bine, nu cumva parintii tai au muncit pentru banii aia? Ce legatura are dumnezeu cu salariul parintilor tai, oare si-au negociat cu el?
Pai in primul rand mi-a dat viata. diavolul nu are cum se dea viata ca el daca ar putea ne-ar distruge.in al doilea rand mi-a dat familie, casa, tot ce trebuie pentru a o duce bine.si tie ti-a dat foarte multe dar nu constientizezi.
Am sa va aduc la cunostinta doua citate, si puneti-va pe balanta opiniile pro si contra! "Maica-mea m-a obligat sa renunt la prietenii imaginari când aveam sase ani. Ea dorea sa-i înlocuiasca cu un nou prieten imaginar, unul mare si puternic. Mi-a luat peste douazeci de ani sa scap de acela.
Steven Sparks"
"Voi credeti într-o carte cu animale vorbitoare, magi, vrajitoare, demoni, bete care se transforma în serpi, mâncare care cade din cer, oameni care merg pe apa si toate felurile de povesti magice, absurde si primitive, si spuneti ca noi suntem cei care au nevoie de ajutor?
Dan Barker"
Asta e problema.voi credeti ca daca judecati cu mintea stiti tot
multi oameni au facut si fac marturii despre experientele lor.
cei care erau pe cale sa moara si au vorbit cu inger,au vazut iadul etc.
si eu am fost ateu, dar intr-o clipa m-am schimbat.
nu imi place sa ma cert cu lumea, pentru. ca fiecare are alte ganduri, idei, sentimente etc.
dar explica-mi tu cum a aparut lumea daca nu Dumnezeu a facut-o?
nu ma cred un destept sau ceva...sunt doar un simplu om si ma multumesc cu asta!
Numai bine!
N-am mai dat azi teza la mate si o dam maine, ca in rest cu absolut nimic.
O evidenta a tot ceea ce ma invata Dumnezeu, este ce scriu in Jurnalul Binecuvantarilor mele, conceput anume pentru a ma ajuta sa practic ce am memorat din Scriptura si pentru a fi o marturie a bunatatii lui Dumnezeu.
Pentru ca analizez Biblia de peste 20 ani si o studiez in fiecare zi tocmai pentru a fi sigura ca fac vointa lui Dumnezeu si sa nu fiu indusa in eroare. Apoi cand studiezi Scripturile imediat observi care sunt invataturile false si care nu, si sti concret ce anume cere Dumnezeu de la tine si sti de asemenea ce-i place si displace lui. Ioan17:3
Nu stiu ce nu ai inteles, dar cand am spus ca am simtit ajutorul lui Dumnezeu spiritual m-am referit la faptul ca cu ajutorul lui inteleg Biblia, stiu de ce permite suferinta, care este scopul vietii, ce se intampla cu noi cand murim etc., dar si m-am apropiat mai mult de Dumnezeu si ma straduiesc sa continui acest lucru.Iar fizic, tot ce am si sunt e datorita lui.Adica m-a ajutat sa fiu fericita, sa am o familie frumoasa, sa fiu inconjurata de persoane iubitoare, sa am prieteni adevarati si sa nu imi lipseasca nimic din punct de vedere financiar fiind multumita cu ceea ce am..Matei6:33
Alexxutzaa întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: