| alexandra2859 a întrebat:

Buna,crestinilor dati-mi si mie macar o dovada ca dumnezeu exista doar una puteti? isus s-a uitat in sus si a spus tatal meu(sau asa ceva) voi de unde stiti ca nu a fost un extraterestru si s-a uitat in cer strigandul pe tatal lui extraterestru?

Răspuns Câştigător
| DariaAlina a răspuns:

Oricât de sinceri suntem, oricât de ignoranți…puși în fața unei întrebări de genul acesta, nu putem spune decât că nu știm. Dacă există o putere supranaturală- un Dumnezeu cu o putere supremă ce controlează prezentul. Un zeu pe care dacă îl venerezi, va schimba cursul acțiunilor...
În cele din urmă, nu contează ce religie ai, nu contează dacă nu ai, contează în schimb ceea ce faci și să fii consecvent până la capăt.

110 răspunsuri:
| alexandra2859 explică (pentru EmaS):

De unde sti tu ca acest "ne-cauzat" lucru nu este big bang-ul?

| RAY a răspuns:

Credinta in nimic nu cere dovezi

| alexandra2859 explică (pentru alexeserban10alexxxx):

Du-te mai drogatule tu la biserica ca eu nu ma duc.

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Totul e rezultatul a miliarde de ani de evolutie nu sa gasit nici o celula complexa ca sa fie datata vechie

| alexandra2859 explică (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Iar cu youtube? tu cel care numele ii este prea lung ca sa il scriu.sunt prea plictisitoare pentru a ma uita a ele si in plus abereaza numai.

| Allrc24Orthodox a răspuns (pentru Cosmin86):

1) nu te-am jignit
2)nu am zis nimic de planete, stele, comete etc.
3)Dumnezeu a creat doar omul capabil de rationament, gandire proprie, constiinta.
4)ateismul a pus bazele ideii gresite cum ca mai pot exista alte forme de viata in univers cum noi am aparut la intamplare prin evolutie
5)daca ai fi cu adevarat interesat de subiect te-ai documenta.
http://www.youtube.com/watch?v=MUIbrU6_st8
uita-te la tot are doar 10 min explica perfect faptul ca extraterestrii sunt entitati satanice.
P.s: Stiu ca nu te vei uita si ca ai venit doar sa faci bascalie de crestini

| Allrc24Orthodox a răspuns (pentru alexandra2859):

Tipic intrati pe TPU doar sa faceti bascalie decrestini si sa puneti intrebari cu subinateles.defapt nu doriti sa cautati adevarul vreti doar sa va satisfaceti orgoliul atat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Allrc24Orthodox):

Ba da, o sa ma uit de acasa, acum sunt la birou, nu am intrat doar sa fac "bascalie".

intre timp, vezi si tu asta :

http://www.hotnews.ro/......cterie.htm

Deci, s-a creat viata fara Dumnezeu. Ca sa vezi cat valoreaza credinta crestina :)

| DyNo a răspuns (pentru alexandra2859):

Din ce spun crestinii, Dumnezeu ''a frecat-o'' o eternitate intreaga, apoi na... ''hai sa fac si eu Universul'', in ce a stat Dumnezeul crestin? In nimic... crestini se contrazic singuri.
''dovezile ca exista varcolaci, vampiri, strigoii sunt exact aceleasi cu dovezile ca exista dumnezeu dar totusi voi nu credeti ca exista.de ce?'' - pai nu cred in astfel de fiinte, pentru ca nimeni nu i-a speriat de mici ca vor venii noapte vampiri si le vor suge sangele, daca nu sunt cuminti.

| DyNo a răspuns (pentru Cosmin86):

Ma crezi ca atunci cand am vazut ca Allrc spune ca extraterestri sunt demoni, am cazut de pe scaun de ras? Nu credeam ca in secolul 21 e.n. se mai gandeste asa, cum gandeti Allrc.

| DyNo a răspuns (pentru Allrc24Orthodox):

Sper ca nu crezi ce ai vazut in acel videoclip. M-am uitat la tot, sa stii, nu m-a miscat cu nimic. Inca ceva... nu sunt ateu asa ca nu te deranja sa ma faci ''cu ou si cu otet''. Sunt liber cugetator.

| shadovv a răspuns:

Extraterestru. Etimologic vorbind acest cuvant are sensul de ceva nepamantesc, care e in afara pamantului. Dumnezeu fiind nepamantesc si nevand originea pe aceasta planeta (El neavand origine, fiind necreat, este nonaplicabila aceasta descriere dar am inserat o in scop clarificator) putem spune ca este extra terestru, dar nu in sensul de omuleti verzi (lucru idiotic in sine).

| alexandra2859 explică (pentru AnicaiAlin):

Eu niciodata nu o sa cred in zana maselutalaughing care ei o numesc "dumnezeu"si nici nu ma duc la biserica.cred ca de cand mama nascut m-am dus de vreo 2 ori la biserica si am crezut in dumnezeu de 0 ori.si nici nu am sa citesc biblia sau alte carti al crestinismului poate doar de curiozitate sa vad ce minciuni scriu(cartile).eu am raspunsul "dumnezeu" nu exista, asta este raspunsul meu.dar vroiam sa vad daca sau mai trezit crestinilaughingsau poate sa ma amuz cu raspunsurile lor.

| alexandra2859 explică (pentru Cosmin86):

Eu cred ca este putin(mult)retardatlaughing

| alexandra2859 explică (pentru RAY):

Ai dreptate.

| alexandra2859 explică (pentru Allrc24Orthodox):

De fapt exista extraterestri, dumnezeu nu exista.adica avem dovezi ca exista extraterestri dar nu avem dovezi concrete ca exista dumnezeu.macar oameni au vazut ozn, cativa extraterestri...dar pe dumnezeu? l-a vazut cineva?

| alexandra2859 explică (pentru Allrc24Orthodox):

Tu poti sa crezi ce vrei...

| alexandra2859 explică (pentru DyNo):

laughing

| alexandra2859 explică (pentru shadovv):

Da eu vorbesc de extraterestri extraterestri "oameni"de pe alta planeta.

| PetrUcs a răspuns:

Uite,chiar acum incalci una dintre cele 10 porunci si anume"Nu lua numle Domnului in desert".Cum poti scrie asa ceva? Uite,tu spui:"Il putem vedea pe Dumnezeu? Il putem atinge? Il putem simti? Nu, deci nu exista".Dar creierul? Il putem vedea, il putem atinge, il putem simti? Nu, deci nu exista.

| EmaS a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu s-a observat niciodata ca selectia naturala ar crea tipuri noi.Sau ca viata a aparut din nonviata(ceea ce inseamna ca inteligenta a aparut din noninteligenta, iar personalitatea a aparut din nonpersonalitate).
De unde a aparut prima forma de viata, prima celula?
Neavand nici un fel de fapte care sa ii limiteze, darwinistii sunt liberi sa apeleze la imaginatie pentru a construi''verigi lipsa''din resturi fosile extrem de banale cum ar fi un singur dinte.Asa ca multe din asa numitele ''vergi lipsa'' au fost demascate ulterior ca falsuri sau greseli.

| EmaS a răspuns (pentru Alphawolf):

Dragul meu, dar asa este scris in cartea unde am citit aceasta afirmatie!

| shadovv a răspuns (pentru alexandra2859):

Nu cred ca Dumnezeu sau Iisus ar fi genul ala de extraterestrii. Teoria asta e mai mult o cale de a face usor bani.

| Cosmin86 a răspuns (pentru alexandra2859):

AI pus intrebarea in categoria "religie", la ce sa te astepti laughing

Ce ma amuza e ca nici macar babele de la bunici la tara nu gandesc asa, si cineva care foloseste internet poate spune asa ceva.

| DariaAlina a răspuns:

Ce de vorbărie! Bună seara tuturor! Să înțeleg că părerea agnosticilor nu contează? Suntem și noi câțiva...

| alexandra2859 explică (pentru PetrUcs):

Normal ca creierul il putem vedea si atinge si il putem simti.

http://www.google.gr/......tp?/imgres

http://ro.wikipedia.org/wiki/Creier

tu chiar nu ai creier nu?

cerceteaza, gaseste dovezi si dupa aia sa vorbesti.

Esti ateu?

| alexandra2859 explică (pentru DariaAlina):

Pai si de ce nu va dati cu parerea? chiar te rog vreau sa aud si alte pareri nu numai ale crestinilor.

Da am avut un "conflict" cu Allrc24 mai de mult si pana la urma nu prea mai vreau sa ma cert cu el ca gandeste ca un crestin fanatic autentic.(daca la el te referi)

| Cosmin86 a răspuns (pentru DyNo):

Nici macar babele de la tara nu mai spus asemenea tampenii, si ele au un minim de inteligenta ( chiar daca au 7 clase ) sa nu abereze in halul asta.